کد خبر : ۳۶۰۳۲۷
۰۸:۵۹

۱۴۰۳/۰۷/۰۵
همزمان با اولین چهارشنبه سال تحصیلی جدید

زنگ مهر رضوی در مدارس دخترانه شهرستان بیرجند به صدا در آمد

زنگ مهر رضوی در مدارس دخترانه شهرستان بیرجند به صدا در آمد
زنگ مهر رضوی در اولین چهارشنبه سال تحصیلی و به مناسبت هزار و چهار صد و هشتاد و سومین سالروز میلاد نبی اکرم(ص) در سه مدرسه منتخب دخترانه حاشیه شهرستان بیرجند نواخته شد.

به گزارش آستان نیوز از خراسان جنوبی؛ در اولین چهارشنبه سال تحصیلی و با همت کانون‌های خدمت رضوی و اداره کل و اداره آموزش و پرورش شهرستان بیرجند، زنگ مهر رضوی در مدرسه دخترانه زهرا مزروعی، پروین اعتصامی و رویش‌های تمدن‌ساز به صدا در آمد.

محمد علی ابراهیمی مدیر کانون های خدمت رضوی استان خراسان جنوبی در این آیین بیان کرد: این مراسم به منظور ایجاد شور و حال و هوای امام رضایی و بهره‌مندی مدارس و دانش‌آموزان کم برخوردار حاشیه شهر برگزار شد.

وی گفت: همچنین این مدارس از خدمات مختلف و متنوع کانون‌های خدمت رضوی در طول سال تحصیلی به همت خادمیاران بهره‌مند خواهند شد. ابراهیمی افزود: مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و قرائت صلوات خاصه آغاز شد و با ورود پرچم متبرک حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و مداحی خادمین امام رئوف حال و هوای معنوی در مدارس حاکم شد.

این مراسم با عبور دانش آموزان از زیر پرچم متبرک امام رئوف و تقدیم هشت هدیه به هشت دانش‌آموز در هر مدرسه به نام علی بن موسی الرضا(ع) و پذیرایی از مهمانان به پایان رسید.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها