کد خبر : ۳۶۱۶۹۲
۱۷:۰۸

۱۴۰۳/۰۸/۱۷
در میلاد با سعادت حضرت زینب(س) انجام شد؛

برگزاری محفل قرآنی "سِر اَبیها" ویژه دختران نوجوان در حرم مطهر رضوی

برگزاری محفل قرآنی "سِر اَبیها" ویژه دختران نوجوان در حرم مطهر رضوی
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) محفل انس با قرآن "سِرِّاَبیها"، ویژه دختران نوجوان قرآنی به همت اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی در این آستان مقدس برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، در این محفل قرآنی که با حضور پرشور دختران نوجوان قرآنی و جمعی از فراگیران قرآنی بیت الحُفّاظ نرجس(س) در رواق مبارکه حضرت زهرا(س) حرم مطهر رضوی برگزار شد، گروه ملی هم خوانی خواهران دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، آیاتی از سوره مبارکه نحل را همخوانی کردند.  
ترتیل‌خوانی آیاتی از سوره مبارکه نور توسط حانیه شاطری و مهدیس بوری بخش بعدی این مراسم بود و سپس آیات 21 تا 37 این سوره مبارکه توسط طاهره رجایی از کارشناسان قرآنی دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی تفسیر شد.
این کارشناس قرآنی در تفسیر این آیات بیان کرد: از منظر قرآن کریم، حجاب نه تنها برای خانم‌ها، بلکه برای آقایان هم ضروری هست و خداوند در این سوره به عفت و پاکدامنی و همچنین فرو بستن چشم از نگاه به نامحرم دستور داده است.
وی با بیان اینکه رواج بی‌عفتی و بی حجابی توطئه یهود برای مبارزه با اسلام است، اظهار کرد: وظیفه ما در برابر این اقدامات دشمن، آگاهی بخشی به افراد جامعه و امر به معروف و نهی از منکر است.
در این مراسم همچنین از ۸ نفر از دختران قرآنی و اعضای انجمن قرآنی دختران رضوی که در مسابقات قرآن و عترت دختران سراسر کشور و همچنین مسابقات قرآنی کشور عراق حائز رتبه‌های برتر شدند نیز با اهدای جوایزی ارزنده و متبرک، تقدیر شد.
 اجرای تواشیح و همخوانی توسط گروه تواشیح منهاج، اجرای مسابقه قرآنی ریحانه النبی(ص)و اهدای جوایز متبرک و فرهنگی به برگزیدگان این مسابقه از دیگر برنامه‌های محفل قرآنی سِرِّاَبیها در روز میلاد حضرت زینب(س) در حرم مطهر رضوی بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نقش‌آفرینی کتابخانه‌ها در راستای صلح جهانی رونمایی از کتاب صوتی «خورشید از نزدیک» و کتاب «سفری به سفرنامه‌ها» در کتابخانه قلم مشهد ۴۵ زائر تالاسمی از بوشهر، مهمان حضرت مهربانی شدند عارفانه‌ای از زاگرس مرکزی تا حرم رضوی سلسله سخنرانی‌های فاطمیه با حضور سخنرانان برجسته در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی فقه محیط‌زیست باید به‌صورت نظام‌مند در حوزه علمیه دنبال شود برگزاری کارگاه آموزشی «هوش مصنوعی در پژوهش» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) «مناظرات امام رضا (ع) با ارباب مذاهب»؛ کتابی برای یادگیری هنر گفت‌و‌گو دوره کارگاهی «توربو ذهن» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می‌شود برگزیده یازدهمین فصل مسابقه تلویزیونی «قندپهلو» «شهریور ابری» روایتی داستانی از روز‌های پرالتهاب جنگ جهانی دوم در مرز‌های ایران دومین دوره رویداد «بر مدار حقوق» با محوریت بررسی حرفه قضاوت برگزار شد روایتی از مطالعه کتاب «عیار تجربه» در نگاه یک نوجوان دهه هشتادی نقشه راه ارتباطی آستان قدس رضوی برای زائران بین‌المللی تقدیر از نوآموز افتخارآفرین مهدالرضا (ع) در مسابقات اسکیت آلپاین برپایی کارگاه «ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» در کتابخانه امام رضا (ع) بیرجند برگزاری نشست پژوهشی «مائده اَردهال» در کتابخانه و موزه ملی ملک هفدهمین دوره نشریه الکترونیکی «شمسه» منتشر شد برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیش همایش «گوهر فضیلت»؛ گرامیداشت بیستمین سالگرد رحلت آیت الله مروارید «فراز‌هایی از سخنان حضرت فاطمه (س)» به چاپ هفتم رسید/ گنجینه‌ای دو جلدی از آموزه‌های فاطمی آغاز ثبت‌نام دوره «سبک زندگی تحصیلی» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها