کد خبر : ۳۶۲۵۹۲
۰۹:۴۷

۱۴۰۳/۰۹/۱۵

احسان امام رضایی در زنجان همزمان با ایام فاطمیه

احسان امام رضایی در زنجان همزمان با ایام فاطمیه
مسئول کانون‌ خدمت رضوی منطقه ۴ زنجان از تهیه و توزیع ۶۸۰ پرس اطعام غذای گرم به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) بین نیازمندان توسط خادمیاران رضوی خبر داد.

به گزارش آستان نیوز از زنجان، حسین شکوری مسئول کانون‌ خدمت رضوی منطقه ۴ زنجان با اعلام این خبر اظهار کرد: با هدف کمک به نیازمندان، ۶۸۰ پرس اطعام گرم توسط خیرین و خادمیاران طبخ و توزیع شد.
وی بیان کرد: پس از شناسایی نیازمندان در سطح شهرستان، به همت کانون‌های خدمت رضوی و مشارکت خادمیاران، احسان‌‌پذیران از غذای نذری امام رضا(ع) در ایام فاطمیه متنعم شدند.
شکوری خاطر نشان کرد: پخت و توزیع اطعام گرم در کانون‌های خدمت رضوی در سطح شهرستان زنجان به صورت مستمر انجام می‌شود و این اقدام جزء یکی از عرصه‌های خدمتی ارائه شده است که خادمیاران رضوی می‌توانند در این امر خدا پسندانه مشارکت داشته باشند.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها