کد خبر : ۳۶۲۶۸۳
۱۲:۵۵

۱۴۰۳/۰۹/۱۵

سوگواره فاطمی «هجده سال نوری» در ساوه معطر به شمیم رضوی شد

سوگواره فاطمی «هجده سال نوری» در ساوه معطر به شمیم رضوی شد
سوگواره فاطمی «هجده سال نوری» در ساوه با حضور خادمیاران رضوی و قرائت صلوات خاصه معطر به شمیم رضوی شد.

به گزارش آستان نیوز از مرکزی، به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت مادر سادات حضرت فاطمه الزهرا(س) سوگواره فاطمی هجده سال نوری به همت کانون تخصصی شعر و ادب رضوی و مشارکت کانون عمومی خدمت رضوی امامزاده سید اسحاق (ع) در مسجد امام حسین (ع) برپا شد.
در این مراسم شاعران آخرین سروده‌های خود در رثای ام ابیها(س) را قرائت و ذاکرین اهل بیت(ع) نیز به مرثیه‌سرایی پرداختند.
در این آیین سیدرضا طباطبایی دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان ساوه در سخنانی به تشریح فعالیت‌های خادمیاران رضوی در شهرستان ساوه پرداخت و گفت: یکی از بهترین راهکارهای ترویج و تبلیغ مکتب اهل بیت(ع) زبان شعر،‌ ادب و هنر است.
وی افزود: سوگواره فاطمی فرصتی برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با الگوبرداری از سیره فاطمی با استفاده از زبان شعر و ادب است.
در این مراسم خادمیاران رضوی با اهدای هدایای متبرک حرم رضوی از شاعران و مداحان تجلیل و در پایان از شرکت کنندگان با اطعام تبرکی پذیرایی کردند.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها