کد خبر : ۳۶۳۲۱۲
۱۰:۴۴

۱۴۰۳/۱۰/۰۹
به همت کانون بانوان و خانواده خدمت رضوی؛

کارگاه‌های توانمندسازی جمعیت ویژه بانوان بم برگزار شد

کارگاه‌های توانمندسازی جمعیت ویژه بانوان بم برگزار شد
خادمیاران کانون بانوان و خانواده رضوی با هدف توانمندسازی بانوان ضمن برگزاری مراسم‌های ملی و مذهبی کارگاه‌های مشاوره برگزار کردند.

به گزارش آستان نیوز از کرمان، مهدیه مهرآور، مسئول کانون بانوان و خانواده شهرستان بم ابراز کرد: با همت خادمیاران کانون تخصصی بانوان و خانواده از ابتدای سال جاری، ۲۵۶ مراسم روضه خانگی در سطح شهرستان بم برپا شده است.
وی افزود: علاوه بر برپایی روضه‌های خانگی، ۲۲ جلسه آموزشی ویژه مادران دغدغه‌مند در حوزه فرزندآوری و جمعیت و پنج جلسه شکوه مادری و رصد مادران سه فرزندی توسط خادمیاران رضوی انجام شد.
مهرآور افزود: از دیگر خدمات خادمیاران رضوی در کانون تخصصی بانوان و خانواده انجام خدمات مستمر مشاوره‌ای، فعالیت‌های منظم مشاوره‌اي و بالینی به منظور بهبود سلامت روانی زوجین جوان، کاهش هیجانات منفی و افزایش خودآگاهی و ارتقاء زندگی فردی و خانوادگی، برگزاری جلسات و مشاوره‌های مکرر ازدواج آسان در چارچوب آموزه‌هاي دینی و زندگی به سبک رضوی است.
مسئول کانون بانوان و خانواده شهرستان بم اظهار کرد: همچنین در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانواده و حمایت ویژه از آنان، راه‌اندازي کارگاه‌های تولیدی اشتغال و  آموزش مهارت افزایی و توانمند کردن بانوان کار آفرین با ایجاد بازارچه و نمایشگاه‌های فروش صورت پذیرفت.
مهرآور تاکید کرد: کلیه هزینه‌های مالی اقدامات انجام شده توسط خادمیاران رضوی به صورت رایگان تامین شده است.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها