آخرین اخبار
کد خبر : ۳۶۳۸۳۰
۱۱:۰۷

۱۴۰۳/۱۰/۲۹
در مراسم معارفه مدیر کشت و صنعت سرخس تاکید شد

پیگیری تحقق جهش تولید در منطقه سرخس

مراسم معارفه و تکریم مدیرجدید کشت و صنعت سرخس، با حضور مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی، آرش فرزاد نیا، و جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، مجتمع کشت و صنعت سرخس تحت مدیریت کشاورزی رضوی میزبان مراسم معارفه و تکریم مدیرجدید بود. مسئولان حاضر در این جلسه بر آمادگی کامل خود برای حمایت از اهداف آستان قدس رضوی و تحقق جهش تولید در منطقه تأکید کردند.

در این مراسم که با حضور نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه سرخس، نماینده فرهنگی آستان قدس رضوی، فرمانده سپاه شهرستان، رئیس دادگستری، دادستان، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس جهاد کشاورزی و مدیر املاک و اراضی شهرستان برگزار شد، ضمن تقدیر از خدمات مدیر پیشین، بر نقش محوری شرکت کشاورزی رضوی در رشد و توسعه اقتصادی و کشاورزی منطقه تأکید شد.

 

از ظرفیت‌های منطقه برای جهش تولید استفاده می‌کنیم

آرش فرزاد نیا، ضمن تبریک انتصاب دکتر رجبی به‌عنوان مدیر جدید، گفت: شهرستان سرخس یکی از ظرفیت‌های مهم کشور در حوزه کشاورزی و اقتصاد است. امیدواریم با مدیریت جدید، بتوانیم از تمام فرصت‌ها برای جهش تولید بهره بگیریم و این منطقه را به یکی از پایگاه‌های پیشرو در حوزه کشاورزی و اقتصاد تبدیل کنیم.

وی همچنین از برنامه‌های آستان قدس رضوی برای سرمایه‌گذاری در این منطقه یاد کرد و افزود:ما تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت تا از منابع ارزشمند این منطقه استفاده بهینه کنیم و در کنار مدیران و مسئولان محلی، مسیر توسعه و پیشرفت را هموار کنیم.

 

همدلی رمز موفقیت است

مسئولان حاضر در این مراسم با تأکید بر اهمیت اتحاد و همدلی میان نهادهای مختلف، اعلام کردند: تحقق جهش تولید نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و همدلی است. کشت و صنعت سرخس، با ظرفیت‌های ویژه‌ای که دارد، می‌تواند به‌عنوان یکی از قطب‌های تولیدی و اقتصادی کشور مطرح شود. ما آماده‌ایم در کنار آستان قدس رضوی، برای شکوفایی این منطقه تلاش کنیم. در واقع مدیریت اصولی و بهره‌برداری هوشمندانه از منابع منطقه، می‌تواند زمینه‌ساز تحولات عظیمی در حوزه کشاورزی و تولید شود. مراسم معارفه و تکریم مدیر جدید مجتمع کشت و صنعت سرخس، با تأکید بر همکاری میان دستگاه‌های مختلف و بهره‌برداری از ظرفیت‌های منطقه به پایان رسید. حاضران در این جلسه، ضمن اعلام آمادگی برای همراهی با آستان قدس رضوی، بر لزوم تحقق جهش تولید و افزایش بهره‌وری در حوزه‌های اقتصادی و کشاورزی تأکید کردند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
آیین بزرگداشت آیت‌الله نائینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد آزمون ادواری اداره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم رضوی برگزار شد برگزاری نخستین آیین دفاع از رساله دکتری در حرم مطهر رضوی   سی‌ونهمین نشست روابط عمومی‌های آستان قدس رضوی به میزبانی تربیت بدنی بنیاد کرامت رضوی برگزار شد شکرگزاری و توبه از مهمترین عوامل افزایش نعمت‌های الهی  حمایت معنوی برند «عطر و سوغات رضوی» از دومین آیین اعطای نشان شهید کاوه تبیین نسبت فضل بن شاذان با قیاس در دو مکتب قم و بغداد حمایت آستان قدس رضوی از ۲۸ جلسه قرآن سراسر کشور گام بلند بنیاد کرامت رضوی و خیرین سلامت کشور در حمایت از بیماران صعب العلاج راه پیروزی بر دشمن، ایمان استوار و مقاومت است  برپایی کارگاه تخصصی امر به معروف و نهی از منکر ویژه خادمین میقات‌الرضا(ع) برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیر آستان حضرت حسین بن موسی ااکاظم(ع) با مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی پذیرش شروط سه‌گانه ایران از سوی آمریکا نشان داد هدف اصلی، مذاکره نبود برپایی نمایشگاه "مقیاس تندرستی" در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) جشنواره نان کرمان میزبان محصولات سلامت‌محور صنایع غذایی رضوی بازدید مسئولان ارشد وزارت جهاد کشاورزی از غرفه شرکت آرد قدس رضوی  همایش «خدمتی به وسعت قرآن» در استان البرز برگزار  شد پیوند دانشگاه و وزارت دادگستری در حل مسائل حقوقی استان‌ها دبیرستان آیت‌الله طالقانی طبس میزبان کاروان «سفیران نور»  بازدید دانش‌آموزان دبیرستان سید جمال‌الدین اسدآبادی از موزه زیارتگاه شهید مدرس آغاز سلسله نشست‌های «نردبان رُشد» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها