آخرین اخبار
کد خبر : ۳۶۴۹۷۳
۱۴:۳۶

۱۴۰۳/۱۲/۰۲
گزارشی از حضور 600 دانش آموز زیارت اولی عشایر کشور در حرم مطهر امام رضا علیه السلام

دختران غیور عشایر 18 استان کشور میهمان حرم امام مهربانی ها  

دختران غیور عشایر 18 استان کشور میهمان حرم امام مهربانی ها  
600 دانش‌آموز دختر از عشایر غیور ۱۸ استان، این روزهای ماه شعبان را میهمان حرم مطهر امام رضا علیه السلام شدند. این دانش آموزان که نخستین بار، میهمان آستان حضرت مهربانی ها شدند، در قالب طرح «مهر درخشان رضوی» و به همت بنیاد کرامت آستان قدس رضوی به زیارت حضرت رضا علیه السلام مشرف می شوند.  

به گزارش آستان نیوز، لحظه های نخستین ورود به مشهد و تشرفشان به حرم مطهر، از زیباترین و خاطره انگیزترین ساعات و دقایق عمرشان بود. فاطمه که از خوزستان آمده و دانش آموز مقطع متوسطه دوم است، می گوید: با وجود این که می دانستم و احساسم این بود که اولین زیارت و حضورم در حرم امام رضا علیه السلام برایم خاطره انگیز خواهد بود، اما واقعیت این است که این احساس خیلی بیشتر از آن بود که تصور می کردم. خدا را شاکرم که توانستم این فضا را احساس کنم.
نسیم، دیگر دانش آموز مقطع متوسطه دوم نیز می گوید: این جا که آمدم، برای پدر و مادرم خیلی دعا کردم و از امام رضا خواستم بتوانیم، نوبت بعد با خانواده بیاییم.
چشمانشان خیس و نگاه هایشان پر از شوق و امید بود؛ احساس اولین زیارت آن قدر برایشان شیرین به نظر می آید که زهرا، یکی از دانش آموزان می گوید: دوست دارم از این بعد بتونم زود به زود بیام حرم امام هشتم.
گروه دانش آموزان عشایر در روز دوم این سفر سه روزه، بر سفره نعمت آقا در میهمانسرا حاضر می شوند. همچنین حضور در برنامه «حرم‌شناسی» و بازدید از موزه‌های حرم مطهر از دیگر برنامه هایی بود که برای این دانش آموزان تدارک دیده شده بود.
از دیگر برنامه های جذابی که برای این دانش آموزان تدارک دیده شده بود، دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی بود که در ویژه ‌برنامه ای فرهنگی برایشان سخن گفت. حاج آقا قرائتی در این خصوص گفت:امام رضا (ع) شما را دعوت کرده، قدر این لحظه را بدانید.
در روز پایانی نیز وزیر آموزش و پرورش به میان دانش‌آموزان آمد و از نزدیک با آن‌ها گفت‌وگو کرد. اما آنچه بیش از هر چیز در این سه روز دیده شد، اشک‌های شوق دختران عشایری بود. زهرا، یکی از دانش‌آموزان، با چشمانی خیس رو به گنبد طلایی حضرت رضا علیه السلام گفت: این اولین زیارتم است. انگار خواب می‌بینم.سحر، دوستش که ذوقش را نمی توانست پنهان کند، گفت: کنار ضریح،  به آقا گفتم: “کاری کن که باز هم برگردم.”
  
همه ایران زائر امام (ع) می شوند

محمد معالی، مدیر امور زائرین بنیاد کرامت رضوی، درباره این طرح گفت: چشم‌انداز و هدف ما این است که هیچ فردی در ایران اسلامی، به دلیل مشکلات مالی، از زیارت امام رضا (ع) بی نصیب نماند. 
معالی در اجرای این هدف به آماری اشاره و عنوان کرد: از طریق این طرح از سال ۱۳۹۵ تاکنون، زمینه حضور بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر را در مشهد مقدس و زیارت حرم مطهر رضوی  فراهم کرده ایم که البته این مسیر همچنان با قوت ادامه دارد.
او اعلام کرد که هفته آینده نیز ۶۰۰ دانش‌آموز پسر عشایری از ۱۵ استان کشور به مشهد مقدس سفر خواهند کرد تا آن‌ها نیز برای نخستین بار زائر حرم امام رضا (ع) شوند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
تمرکز منطقه آزاد سرخس بر توسعه لجستیک انتشار کتاب «دلبافته‌ها»؛ روایت هنر فرش ایرانی کتاب «خانوم ماه» به چاپ نوزدهم رسید دانشگاه امام رضا (ع) پیشرو در اجرای طرح «جهاد علمی» برای پیوند صنعت و دانشگاه/ تأکید بر فرصت‌های مطالعاتی دکترا و آغاز همکاری ساختاری با طرح جهاد علمی بازدید اساتید دانشگاه فردوسی از موزه و مرکز نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی طرح تعالی خانواده رضوی آغاز شد جمعی از بانوان فرهیخته روسی با فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی باغ خاتون آشنا شدند مداح واقعی کسی است که حقیقت تاریخ را منعکس کند زنان در طول تاریخ پرچم‌داران ولایت‌مداری و یاور دین بوده‌اند زن، بنیان‌گذار اندیشه و راوی حقیقت در مسیر جهاد تبیین است برپایی کارگاه آموزشی «اعتبارسنجی مجلات علمی داخلی و خارجی» در کتابخانه رضوی حضور وحدت ساز علمای اهل‌سنت در اجلاس پیر غلامان حسینی در مشهد هرجا گرفتاری باشد، نام اهل‌بیت (ع) گشایش است عشق به اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است راه اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است پیر غلامی اهل‌بیت (ع) یادگار یک‌عمر دلدادگی است نوکری اهل‌بیت (ع) از کودکی در وجودمان ریشه دارد ثبت ۲۰۰ قطعه مداحی محلی؛ پیر غلام گچسارانی نغمه‌های کهگیلویه و بویراحمد را به حرم رضوی آورد خدمت به امام حسین (ع) بزرگ‌ترین موهبت الهی است پیوند مداحان جوان با سنت‌های اصیل روضه‌خوانی است چهارمین اجلاسیه تجلیل از بانوان پیر غلام حسینی در حرم رضوی برگزار شد
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها