کد خبر : ۳۶۵۰۲۷
۱۶:۳۵

۱۴۰۳/۱۲/۰۴

مدیر تحقیق‌وتوسعه صنایع غذایی رضوی، چهره برتر نوآوری در صنعت غذا شد

مدیر تحقیق‌وتوسعه صنایع غذایی رضوی، چهره برتر نوآوری در صنعت غذا شد
در شانزدهمین همایش تحقیق، توسعه و نوآوری صنایع و معادن ایران، سارا حسین‌پور، مدیر تحقیق‌وتوسعه شرکت صنایع غذایی رضوی، عنوان مدیر برتر تحقیق‌وتوسعه در حوزه صنعت غذا را، کسب کرد.

به گزارش آستان نیوز، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی، با تأکید بر اهمیت تحقیق‌وتوسعه در موفقیت این شرکت گفت: کسب این عنوان افتخاری برای شرکت صنایع غذایی رضوی است و نشان‌دهنده جایگاه علمی و نوآورانه این مجموعه در صنعت غذاست.
مجتبی هادیان ادامه داد: مدیر واحد تحقیق‌وتوسعه شرکت صنایع غذایی رضوی با اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مؤثر و ارائه راهکارهای نوین، تأثیر به سزایی در ارتقای کیفیت محصولات ما، داشته است.

دستاوردهای تحقیق‌وتوسعه در صنایع غذایی رضوی

وی با اشاره به اقدامات این واحد افزود: تحقیق‌وتوسعه در صنایع غذایی رضوی بر مبنای تولید محصول جدید، اصلاح فرمولاسیون محصولات، کاهش هزینه‌های تولید و افزایش ماندگاری مواد غذایی صورت می‌گیرد. 
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای واحد تحقیق‌وتوسعه، تولید نان بدون گلوتن بوده است که به تأمین نان مورد نیاز بیماران مبتلا به سلیاک، کمک شایانی خواهد کرد.
وی، همچنین به ثبت اختراعات انجام‌شده در این واحد اشاره کرد و گفت: فرایند تولید مارشمالوی فاقد ژلاتین با استفاده از ترکیبات گیاهی، تولید کوکی بدون گلوتن با آرد برنج و ارده، و افزایش ماندگاری شیرینی لایه‌ای تخمیری از ۲ به ۶ ماه که به توسعه بازارهای داخلی و صادراتی کمک زیادی کرده، از جمله مواردی است که باعث شده، نام صنایع غذایی رضوی در حوزه تحقیق‌وتوسعه، برجسته‌تر شود.

توسعه همکاری با دانشگاه‌های داخلی و بین‌المللی

هادیان درباره برنامه‌های آینده واحد تحقیق‌وتوسعه، خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما، گسترش تحقیقات علمی و همکاری‌های بیشتر با مراکز تحقیقاتی معتبر است. 
در این راستا، برنامه‌هایی برای ایجاد پروژه‌های مشترک با دانشگاه‌های داخلی و بین‌المللی، در دستور کار قرار گرفته است.
وی با تأکید بر نقش نیروی انسانی متخصص، اظهار کرد: موفقیت ما در تحقیق‌وتوسعه، حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی متخصصان این حوزه است. 
هادیان در پایان، گفت: کسب این عنوان گامی مهم در جهت تثبیت جایگاه صنایع غذایی رضوی در صنعت غذا، محسوب می‌شود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نقش‌آفرینی کتابخانه‌ها در راستای صلح جهانی رونمایی از کتاب صوتی «خورشید از نزدیک» و کتاب «سفری به سفرنامه‌ها» در کتابخانه قلم مشهد ۴۵ زائر تالاسمی از بوشهر، مهمان حضرت مهربانی شدند عارفانه‌ای از زاگرس مرکزی تا حرم رضوی سلسله سخنرانی‌های فاطمیه با حضور سخنرانان برجسته در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی فقه محیط‌زیست باید به‌صورت نظام‌مند در حوزه علمیه دنبال شود برگزاری کارگاه آموزشی «هوش مصنوعی در پژوهش» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) «مناظرات امام رضا (ع) با ارباب مذاهب»؛ کتابی برای یادگیری هنر گفت‌و‌گو دوره کارگاهی «توربو ذهن» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می‌شود برگزیده یازدهمین فصل مسابقه تلویزیونی «قندپهلو» «شهریور ابری» روایتی داستانی از روز‌های پرالتهاب جنگ جهانی دوم در مرز‌های ایران دومین دوره رویداد «بر مدار حقوق» با محوریت بررسی حرفه قضاوت برگزار شد روایتی از مطالعه کتاب «عیار تجربه» در نگاه یک نوجوان دهه هشتادی نقشه راه ارتباطی آستان قدس رضوی برای زائران بین‌المللی تقدیر از نوآموز افتخارآفرین مهدالرضا (ع) در مسابقات اسکیت آلپاین برپایی کارگاه «ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» در کتابخانه امام رضا (ع) بیرجند برگزاری نشست پژوهشی «مائده اَردهال» در کتابخانه و موزه ملی ملک هفدهمین دوره نشریه الکترونیکی «شمسه» منتشر شد برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیش همایش «گوهر فضیلت»؛ گرامیداشت بیستمین سالگرد رحلت آیت الله مروارید «فراز‌هایی از سخنان حضرت فاطمه (س)» به چاپ هفتم رسید/ گنجینه‌ای دو جلدی از آموزه‌های فاطمی آغاز ثبت‌نام دوره «سبک زندگی تحصیلی» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها