آخرین اخبار
کد خبر : ۳۶۵۱۴۰
۱۳:۵۲

۱۴۰۳/۱۲/۰۸
گامی بلند در توسعه محصولات سالم و صادراتی

نوآوری در صنایع غذایی رضوی در حال گسترش است

نوآوری در صنایع غذایی رضوی در حال گسترش است
شرکت صنایع غذایی رضوی، با رویکردی نوآورانه و تکیه بر تحقیق‌وتوسعه، موفق به تولید محصولات سلامت‌محور و توسعه فناوری‌های نوین در صنعت غذا شده، اقداماتی که مسیر صادرات و رقابت در بازارهای بین‌المللی را هموارتر کرده است.

به گزارش آستان نیوز، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی با اشاره به اهمیت تحقیق‌وتوسعه در این مجموعه اظهار کرد: امروزه صنعت غذا نیازمند تحولات اساسی در راستای ارتقای سلامت محصولات و کاهش مصرف ترکیبات مضر است. 
در همین راستا، در صنایع غذایی رضوی تلاش شده با فرمولاسیون‌های جدید و بهره‌گیری از دانش فنی روز، محصولاتی باارزش تغذیه‌ای بالاتر، تولید شود.

تحول در محصولات سلامت‌محور

مجتبی هادیان با تأکید بر تغییرات اساسی در فرمولاسیون محصولات این شرکت گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات ما، کاهش میزان چربی و قند در محصولات غذایی بوده است. 
 ما، موفق شده‌ایم با استفاده از فیبرهای گیاهی و هیدروکلوئیدها، میزان مصرف روغن در دونات را تا ۲۰ درصد کاهش دهیم، بدون اینکه کیفیت یا طعم محصول، تغییر کند.
وی افزود: همچنین بیسکویت جو دوسر پرک با ۲۵ درصد محتوای جو دوسر، نمونه‌ای از محصولاتی است که با استقبال خوبی مواجه شده است. 
این محصول نه‌تنها سالم‌تر است، بلکه بازارهای صادراتی جدیدی را نیز، هدف قرار داده است.

توسعه تکنولوژی‌های نوین

مدیرعامل صنایع غذایی رضوی، با اشاره به همکاری‌های علمی این مجموعه اظهار کرد: ما همواره به دنبال گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی بوده‌ایم. 
یکی از مهم‌ترین قراردادهای ما، همکاری با جهاد دانشگاهی خراسان در زمینه توسعه فنی کیک با چربی کاهش‌یافته و نگهدارنده‌های طبیعی جایگزین مواد شیمیایی است، این پروژه‌ها، به بهبود سلامت مصرف‌کنندگان، کمک خواهد کرد.
وی همچنین از برنامه‌های آینده این شرکت خبر داد و گفت: در آینده، هوش مصنوعی نقش مهمی در بهینه‌سازی فرمولاسیون محصولات و کنترل کیفیت تولیدات ما خواهد داشت. 
در حال بررسی راهکارهای نوینی هستیم که بتوانند فرایندهای تولید را کارآمدتر و محصولات را، سالم‌تر، کنند.

عضویت در انجمن‌های تخصصی و ارتقای جایگاه تحقیق‌وتوسعه

هادیان، خاطرنشان کرد: شرکت صنایع غذایی رضوی با عضویت در انجمن‌های تخصصی همچون انجمن تحقیق‌وتوسعه و نوآوری صنایع و معادن ایران، انجمن مدیریت کیفیت ایران، انجمن مراکز تحقیق‌وتوسعه خراسان و نیز انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران، گام‌های مؤثری در مسیر توسعه علمی و نوآوری در صنعت غذا، برداشته است.
وی افزود: ما به دنبال آن هستیم که باتکیه‌بر تحقیق‌وتوسعه مستمر، مدیریت دانش، بهبود فرمولاسیون محصولات و افزایش همکاری‌های علمی، بازارهای داخلی و صادراتی را گسترش دهیم. 
تمرکز ما بر تولید محصولات سلامت‌محور، نه‌تنها نیازهای جامعه را تأمین خواهد کرد، بلکه باعث افزایش رقابت‌پذیری ما در بازارهای بین‌المللی نیز، خواهد شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
برپایی مراسم یادبود چهلمین روز درگذشت استاد سرشور خراسانی در حرم رضوی برگزاری دوره آموزش تخصصی توسعه فردی ویژه مدیران آستان قدس رضوی مدیر جدید کانون‌های خدمت رضوی خراسان رضوی معرفی شد چهارشنبه‌ای برای دل‌های دورمانده از حرم کلنگ‌زنی پروژه‌های آموزشی و درمانی در شهرستان سرخس تقدیر میراث فرهنگی از شرکت فرش آستان قدس رضوی در گسترش گردشگری استان پویش اهدای خون در شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی برگزار شد ارتقای ایمنی و پایداری تولید، محور برنامه‌های پدافند غیرعامل توسعه خدمات امنیت سایبری در فاوا رضوی اهدای بسته‌های جشن تکلیف به فرزندان خانواده‌های کارکنان بنیاد کرامت رضوی ارائه 3هزار نفر ساعت آموزش تخصصی مشاوره در۶ ماهه 1404 موکبداران ناشنوای اهل بصره در آغوش بارگاه رضوی انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان کتابخانه و موزه ملی ملک و کمیته ملی المپیک در دویست و شصت و چهارمین برنامه سه‌شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی انجام شد گستره خدمات آستان قدس رضوی در سطح کشور برگزاری نمایشگاه‌های کتاب ویژه هفته تربیت بدنی در کتابخانه‌های آستان قدس رضوی حرم مطهر رضوی، کانون پیوند ایمان، هویت و تمدن اسلامی است راهیابی تیم امدادی دانشگاه امام رضا (ع) به مرحله استانی مسابقات «رفاقت مهر» «سیره اجتماعی امام حسن (ع)»؛ نگاهی به جامعه آرمانی از منظر اهل‌بیت (ع) نخستین جلسه هماهنگی اجلاسیه رؤسای دانشگاه‌های اعتاب مقدسه برگزار شد آغاز به کار دوره‌های آموزشی «مدرسه پاییزه مهارت‌افزایی» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها