کد خبر : ۳۶۵۱۴۳
۱۳:۵۷

۱۴۰۳/۱۲/۰۸
رتبه‌های برتر کنکور و المپیادهای علمی  به حرم مطهر مشرف شدند

آیین افتتاحیه« رویداد آینده روشن»  با حضور نخبگان علمی در حرم رضوی

آیین افتتاحیه« رویداد آینده روشن»  با حضور نخبگان علمی در حرم رضوی
آیین افتتاحیه رویداد آینده روشن، با حضور رتبه‌‌های برتر کنکور سراسری و المپیادهای علمی، در حرم مطهر رضوی، برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، معاون نهاد نمایندگی رهبری در بنیاد ملی نخبگان در حاشیه برگزاری این مراسم که در مرکز همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، به جزئیات این رویداد اشاره کرد و گفت: این دوره، سومین اردوی آینده روشن، در سال جاری است.
عجم، در ادامه، خاطر نشان کرد: رویدادی که امروز برگزار شد، شامل اردوی ویژه جوانان نخبه کشور، شامل رتبه‌های زیر 300 کنکور در دو نوبت دختر و پسر و دانش‌آموزان المپیادی در یک نوبت بود که در قالب اردویی سه روزه، به پابوس امام رضا(ع)، مشرف شدند.
وی، خاطرنشان کرد: این رویداد لبیکی به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر گفتمان‌سازی و پیگیری موضوع خیزش علمی بود که رویدادی را در حوزه ایده‌پردازی، رفع موانع و چالش‌های سرعت دهی و شتاب‌دهی بیشتر به تولید علم و خیزش علمی، رقم زده است.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان، بیان کرد: زیارت حرم مطهر رضوی و بهره‌مندی از فیوضات معنوی این بارگاه منور، برگزاری رویداد ایده‌پردازی، نشست‌های علمی و دانشگاهی و برنامه‌های تفریحی، از جمله بخش‌های اصلی این رویداد است و نخبگان در این رویداد، با فعالیت‌ها و طرح‌های بنیاد ملی نخبگان و خدماتی که این بنیاد به نخبگان ارائه می‌دهد، آشنا می‌شوند.
وی ادامه داد: «آینده روشن»، فرصتی برای آشنایی رتبه‌های برتر کنکور با ظرفیت‌های علمی و پژوهشی کشور و بستری برای شبکه‌سازی میان نخبگان جوان به شمار می‌رود و با هدف تقویت ارتباط میان نخبگان علمی و ایجاد فضایی برای تعامل و ایده‌پردازی، برگزار می شود. 
 معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد:در آئین اختتامیه این رویداد، از رتبه‌های برتر یک تا ده کنکور سراسری و المپیادهای علمی، تجلیل و تقدیر خواهد شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نقش‌آفرینی کتابخانه‌ها در راستای صلح جهانی رونمایی از کتاب صوتی «خورشید از نزدیک» و کتاب «سفری به سفرنامه‌ها» در کتابخانه قلم مشهد ۴۵ زائر تالاسمی از بوشهر، مهمان حضرت مهربانی شدند عارفانه‌ای از زاگرس مرکزی تا حرم رضوی سلسله سخنرانی‌های فاطمیه با حضور سخنرانان برجسته در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی فقه محیط‌زیست باید به‌صورت نظام‌مند در حوزه علمیه دنبال شود برگزاری کارگاه آموزشی «هوش مصنوعی در پژوهش» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) «مناظرات امام رضا (ع) با ارباب مذاهب»؛ کتابی برای یادگیری هنر گفت‌و‌گو دوره کارگاهی «توربو ذهن» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می‌شود برگزیده یازدهمین فصل مسابقه تلویزیونی «قندپهلو» «شهریور ابری» روایتی داستانی از روز‌های پرالتهاب جنگ جهانی دوم در مرز‌های ایران دومین دوره رویداد «بر مدار حقوق» با محوریت بررسی حرفه قضاوت برگزار شد روایتی از مطالعه کتاب «عیار تجربه» در نگاه یک نوجوان دهه هشتادی نقشه راه ارتباطی آستان قدس رضوی برای زائران بین‌المللی تقدیر از نوآموز افتخارآفرین مهدالرضا (ع) در مسابقات اسکیت آلپاین برپایی کارگاه «ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» در کتابخانه امام رضا (ع) بیرجند برگزاری نشست پژوهشی «مائده اَردهال» در کتابخانه و موزه ملی ملک هفدهمین دوره نشریه الکترونیکی «شمسه» منتشر شد برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیش همایش «گوهر فضیلت»؛ گرامیداشت بیستمین سالگرد رحلت آیت الله مروارید «فراز‌هایی از سخنان حضرت فاطمه (س)» به چاپ هفتم رسید/ گنجینه‌ای دو جلدی از آموزه‌های فاطمی آغاز ثبت‌نام دوره «سبک زندگی تحصیلی» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها