کد خبر : ۳۶۵۲۰۸
۰۸:۴۶

۱۴۰۳/۱۲/۱۱

راه‌اندازی کانون خدمت رضوی در دیار مفاخر قرآنی اراک

راه‌اندازی کانون خدمت رضوی در دیار مفاخر قرآنی اراک
کانون خدمت رضوی مسجد امام سجاد (ع)، در روستای قلعه بالاشهر ساروق (زادگان یکی از مفاخر قرآنی)، در منطقه ۳ اراک افتتاح شد

به گزارش آستان نیوز از مرکزی؛ کانون خدمت رضوی مسجد امام سجاد علیه‌السلام، روستای قلعه بالاشهر ساروق از توابع شهرستان اراک، هم‌زمان با هشتمین روز از آخرین ماه سال ۱۴۰۳ و در آخرین چهارشنبه امام رضایی ماه شعبان، افتتاح و راه‌اندازی شد.

این آیین، با حضور مدیر کانون‌های خدمت استان مرکزی و جمعی از خادم‌یاران رضوی و اقشار مختلف مردم و با تلاوت قرآن و جمع‌خوانی صلوات خاصه امام رضا علیه‌السلام، شروع و زادگاه کربلایی کاظم ساروقی (از مفاخر قرآنی اراک) رنگ‌وبوی رضوی به خود گرفت و مراسم با متبرک شدن این مسجد به عطر پرچم حرم و اطعام رضوی، به پایان رسید.

محمد بخشی، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی در حاشیه این آیین در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار، داشت: تشکیل شبکه خادم‌یاری از ابتکارات رئیس‌جمهور شهید دکتر رئیسی است که منجر به پیوستن هزاران نفر در کسوت خادمی به حضرت رضا علیه‌السلام، شده است.

وی افزود: تشکیل شبکه خادم‌یاری موجب شد تا خدمت به امام رضا علیه‌السلام، از جغرافیا و شعاع حرم مطهر رضوی خارج و در قالب کانون‌های عمومی و تخصصی، به سراسر، کشور تعمیم داده شود.

بخشی، خدمت به محرومان جامعه و اقشار کمتر برخوردار را، فلسفه تشکیل شبکه خادم‌یاری دانست و تصریح کرد: مأموریت کانون‌های خدمت رضوی، جذب و ساماندهی عاشقان خدمت به امام رئوف در کسوت خادم‌یاری با تخصص‌های مختلف برای خدمت‌رسانی به مردم، به‌خصوص قشر آسیب‌پذیر و نیازمند جامعه است.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی عنوان کرد: ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی در قالب کانون‌های تخصصی با تأکید بر ایجاد حال‌وهوای امام رضایی در انجام فعالیت‌ها از وجوه متمایز و برتر فعالیت کانون‌های خدمت رضوی است.

وی با بیان اینکه کانون‌های خدمت رضوی با مشارکت خیرین و کمک‌های مردمی اداره می‌شود، گفت: این مجموعه از هیچ نهاد دولتی و ارگانی حمایت و پشتیبانی مالی نمی‌شود و فعالیت شبکه خادم‌یاران رضوی مردمی و برای خدمت به مردم است.

بخشی افتتاح کانون خدمت رضوی در بخش ساروق، زادگاه کربلایی کاظم ساروقی را اقدامی مبارک دانست و اعلام کرد: تشکیل کانون خدمت رضوی در شهر ساروق که مهد پرورش مشاهیر و مفاخر دینی و قرآنی است، معنویت این منطقه را دوچندان کرد و با مدد از امام رئوف فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی این شهر با ترویج فرهنگ رضوی همراه خواهد بود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی ادامه داد: کانون خدمت رضوی ساروق در مسجد امام سجاد با مساحتی حدود ۲۰ مترمربع و با ۱۲ خادم‌یار و یاور رضوی فعالیت خواهد داشت و بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای افتتاح این دفتر هزینه شده است.

گفتنی است؛ مرحوم کربلایی محمدکاظم در سال ۱۳۰۰ هجری قمری در روستای ساروق اراک به دنیا آمد و به کار کشاورزی مشغول شد. او همانند سایر مردم این روستا از نعمت خواندن و نوشتن محروم بود؛ ولی به برکت پرهیز از لقمه حرام، اقامه نماز شب و پرداخت خمس و زکات، با عنایت الهی حافظ کل قرآن کریم شد و این توانایی او مورد آزمایش بسیاری از آیات عظام و شخصیت‌های دینی برجسته داخلی و خارجی قرار گرفت.

مرحوم کربلایی کاظم در هفتم محرم سال ۱۳۷۷ هجری قمری وفات یافت و در قبرستان نو، قبرستان مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری در شهر مقدس قم به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
حضور وحدت ساز علمای اهل‌سنت در اجلاس پیر غلامان حسینی در مشهد هرجا گرفتاری باشد، نام اهل‌بیت (ع) گشایش است عشق به اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است راه اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است پیر غلامی اهل‌بیت (ع) یادگار یک‌عمر دلدادگی است نوکری اهل‌بیت (ع) از کودکی در وجودمان ریشه دارد ثبت ۲۰۰ قطعه مداحی محلی؛ پیر غلام گچسارانی نغمه‌های کهگیلویه و بویراحمد را به حرم رضوی آورد خدمت به امام حسین (ع) بزرگ‌ترین موهبت الهی است پیوند مداحان جوان با سنت‌های اصیل روضه‌خوانی است چهارمین اجلاسیه تجلیل از بانوان پیر غلام حسینی در حرم رضوی برگزار شد برگزاری دورهمی مربیان سبک زندگی خانوادگی در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) رشد ۵۷ درصدی سود عملیاتی صنایع غذایی رضوی در نیمه نخست ۱۴۰۴ آغاز فرآوری طلای سفید در منطقه ویژه اقتصادی سرخس تشرف ۱۰۰۰ زائر اولی استان مرکزی به حرم مطهر امام رضا (ع) مهارت‌افزایی و پیوند علم با اشتغال از اولویت‌های دانشگاه است دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) تنها دانشگاه غیردولتی عضو «طرح جهاد علمی» شد «رازهای تدریس چهار مهارت زبان» و «تحقیق در عملیات پیشرفته» به کتاب‌های مرجع دانشگاهی پیوستند انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کتابخانه و موزه رضوی و دانشگاه مازندران برپایی کارگاه «قصه جلد» ویژه کودکان در کتابخانه و موزه ملی ملک نقد مجموعه شعر «معطر است به نام تو دفتر شعرم» در حرم رضوی لزوم توجه به فرهنگ وقف در پژوهش‌های دانشگاهی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها