کد خبر : ۳۶۵۲۸۶
۰۹:۵۰

۱۴۰۳/۱۲/۱۳
به همت بنیاد کرامت آستان قدس رضوی انجام می شود

اعزام مبلغان تسهیل‌گر جوانی جمعیت در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳

اعزام مبلغان تسهیل‌گر جوانی جمعیت در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳
 معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی از اعزام مبلغان تسهیل‌گر برای آموزش موضوعات مرتبط با جمعیت و خانواده در ماه رمضان خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، جعفر رئیسیان زاده، معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی از برنامه ویژه اعزام مبلغان تسهیل‌گر جوانی جمعیت در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ خبر داد. این طرح با هدف تبیین و آموزش موضوعات مرتبط با جمعیت، خانواده و فرزندآوری در مشهد مقدس و مراکز استان‌های کشور اجرا خواهد شد.

رئیسیان زاده در ادامه افزود: این برنامه شامل موضوعات مهم و حیاتی است که به نیازهای جامعه و چالش‌های پیش‌رو در زمینه جمعیت می‌پردازد. از جمله این موضوعات می‌توان به ارزش و جایگاه مادری و پدری، تاریخچه و جریان‌شناسی مسئله جمعیت، آسیب‌شناسی تک‌فرزندی، آینده سالمندی در ایران و چالش‌های پیش‌رو، ابعاد پزشکی و سلامت فرزندآوری و احکام شرعی مرتبط با سقط جنین اشاره کرد.

وی افزود: علاقه‌مندان به عنوان تسهیل‌گر جوانی جمعیت باید دارای گواهی حضور در دوره‌های تربیت تسهیل‌گر باشند و می‌توانند تا تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ درخواست اعزام خود را ثبت کنند. همچنین، تشکل‌های مردمی، مساجد و جلسات قرآنی نیز می‌توانند برای درخواست حضور این مبلغین در برنامه‌های خود اقدام نمایند.

معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی بیان داشت: این طرح فرصتی استثنایی برای ترویج فرهنگ خانواده و فرزندآوری در جامعه به شمار می‌رود و انتظار می‌رود که با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبه رو شود.

وی خاطرنشان کرد: تسهیل‌گران جوانی جمعیت به ارائه مباحثی چون ارزش و جایگاه مادری و پدری خواهند پرداخت. این موضوع به بررسی نقش والدین در شکل‌گیری شخصیت و آینده فرزندان و همچنین تأثیرات مثبت خانواده بر جامعه می‌پردازد. همچنین، تاریخچه و جریان‌شناسی مسئله جمعیت به عنوان یکی از محورهای اصلی این برنامه، به بررسی تحولات تاریخی و فرهنگی مرتبط با جمعیت در ایران خواهد پرداخت.

رئیسیان زاده گفت: یکی از چالش‌های مهمی که در این برنامه مورد توجه قرار می‌گیرد، آسیب‌شناسی تک‌فرزندی است. تسهیل‌گران به بررسی معضلات اجتماعی و روانی ناشی از تک‌فرزندی و پیامدهای آن بر جامعه خواهند پرداخت. در ادامه، آینده سالمندی در کشور و چالش‌های پیش‌رو نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت، چرا که با افزایش امید به زندگی و کاهش نرخ زاد و ولد، کشور با چالش‌های جدی در زمینه سالمندی مواجه است.

وی افزود: از دیگر موضوعات قابل ارائه، ابعاد پزشکی و سلامت فرزندآوری است. این بخش به اهمیت سلامت مادران و نوزادان، مشاوره‌های پیش از بارداری و مراقبت‌های دوران بارداری می‌پردازد. همچنین، احکام شرعی مرتبط با سقط جنین نیز در این برنامه مورد بررسی قرار می‌گیرد تا آگاهی‌های لازم در این زمینه به خانواده‌ها ارائه شود.

معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی یادآور شد: این کار برای سومین سال متوالی در مشهد و اولین مرتبه در سطح کشور با توجه به تربیت ۴۰۰۰ نفر تسهیل گر جوانی جمعیت و ۳۰۰۰ نفر مشاور انصراف از سقط جنین  در سطح استان های کشور انجام می شود.

متقاضیان می‌توانند از طریق لینک‌های زیر درخواست‌های خود را ثبت کنند:
  فرم ثبت درخواست اعزام تسهیل‌گران جوانی جمعیت
 (https://survey.porsline.ir/s/VKgKz5y)
  فرم ثبت درخواست تشکل‌ها جهت حضور مبلغ تسهیل‌گر جوانی جمعیت (https://survey.porsline.ir/s/DuKmvfZ)


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نقش‌آفرینی کتابخانه‌ها در راستای صلح جهانی رونمایی از کتاب صوتی «خورشید از نزدیک» و کتاب «سفری به سفرنامه‌ها» در کتابخانه قلم مشهد ۴۵ زائر تالاسمی از بوشهر، مهمان حضرت مهربانی شدند عارفانه‌ای از زاگرس مرکزی تا حرم رضوی سلسله سخنرانی‌های فاطمیه با حضور سخنرانان برجسته در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی فقه محیط‌زیست باید به‌صورت نظام‌مند در حوزه علمیه دنبال شود برگزاری کارگاه آموزشی «هوش مصنوعی در پژوهش» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) «مناظرات امام رضا (ع) با ارباب مذاهب»؛ کتابی برای یادگیری هنر گفت‌و‌گو دوره کارگاهی «توربو ذهن» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می‌شود برگزیده یازدهمین فصل مسابقه تلویزیونی «قندپهلو» «شهریور ابری» روایتی داستانی از روز‌های پرالتهاب جنگ جهانی دوم در مرز‌های ایران دومین دوره رویداد «بر مدار حقوق» با محوریت بررسی حرفه قضاوت برگزار شد روایتی از مطالعه کتاب «عیار تجربه» در نگاه یک نوجوان دهه هشتادی نقشه راه ارتباطی آستان قدس رضوی برای زائران بین‌المللی تقدیر از نوآموز افتخارآفرین مهدالرضا (ع) در مسابقات اسکیت آلپاین برپایی کارگاه «ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» در کتابخانه امام رضا (ع) بیرجند برگزاری نشست پژوهشی «مائده اَردهال» در کتابخانه و موزه ملی ملک هفدهمین دوره نشریه الکترونیکی «شمسه» منتشر شد برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیش همایش «گوهر فضیلت»؛ گرامیداشت بیستمین سالگرد رحلت آیت الله مروارید «فراز‌هایی از سخنان حضرت فاطمه (س)» به چاپ هفتم رسید/ گنجینه‌ای دو جلدی از آموزه‌های فاطمی آغاز ثبت‌نام دوره «سبک زندگی تحصیلی» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها