کد خبر : ۳۶۵۴۸۱
۰۳:۰۸

۱۴۰۳/۱۲/۱۸

کاشت نهال به تعداد حروف "بسم‌الله الرحمن الرحیم" در گیلان

کاشت نهال به تعداد حروف "بسم‌الله الرحمن الرحیم" در گیلان
دبیر کانون‌های خدمت رضوی گیلان، از کاشت بیش از 1000 اصله نهال به مناسبت هفته منابع طبیعی توسط خادم‌یاران رضوی در گیلان، خبر داد.

جواد شفیعی ثابت، مدیر کانون‌های خدمت رضوی گیلان در گفتگو با آستان نیوز با بیان اینکه خادم‌یاران و یاوران رضوی در ایام مختلف در استان فعال هستند، اظهار داشت: کاشت نهال در ایام هفته درختکاری یکی از برنامه‌های مهم است که با حضور خادم‌یاران با شور و قوت خاصی پیگیری و انجام، می‌شود.

وی با بیان اینکه خادم‌یاران رضوی در قالب پویش مژده بهار صدها اصله نهال را در شهرستان‌های مختلف گیلان غرس می‌کنند، افزود: پویش مژده بهار در گیلان با کاشت نهال به تعداد حروف "بسم‌الله الرحمن الرحیم" در چهارشنبه امام رضایی، در بلوار امام رضا (ع)، آغاز شد.

شفیعی ثابت، تصریح کرد: بیش از ۱۰۰۰ اصله نهال تا ۱۷ اسفند توسط خادم‌یاران و یاوران رضوی در سطح استان غرس و تا ۲۰ اسفند نیز ۴۵۰ اصله نهال، در مناطق مختلف شهر رشت، کاشته خواهد شد. 

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها