کد خبر : ۳۶۵۵۹۳
۱۰:۵۷

۱۴۰۳/۱۲/۲۱
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن قرائتی:

ثروت حضرت خدیجه (س) در کنار هدایت پیامبر (ص) و شمشیر امیرالمؤمنین (ع)، یکی از عوامل پیشرفت اسلام بود

ثروت حضرت خدیجه (س) در کنار هدایت پیامبر (ص) و شمشیر امیرالمؤمنین (ع)، یکی از عوامل پیشرفت اسلام بود
حرم مطهر رضوی، در شب رحلت جان‌سوز ام‌المؤمنین، حضرت خدیجه کبری (س)، به سوگ نشست.

به گزارش آستان نیوز، در شب دهم ماه مبارک رمضان و مصادف با شب رحلت جان‌سوز بزرگ بانوی جهان اسلام، حضرت خدیجه کبری (س)، ویژه‌برنامه عزاداری و سوگواری با حضور جمعی از زائران و مجاوران، در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی، برگزار شد.
این مراسم از ساعت ۲۰ با قرائت زیارت امین‌الله و همچنین دعای پرفیض افتتاح با نوای علی ملائکه آغاز شد و با اجرای هم خوانی و تواشیح، با موضوع رحلت حضرت خدیجه کبری (س) توسط گروه تواشیح ثامن‌الحجج (ع)، ادامه یافت.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن قرائتی، در این ویژه‌برنامه، با اشاره به ابعاد شخصیتی این بانوی مکرمه، بیان کرد: ثروت حضرت خدیجه (س) در کنار هدایت پیامبر (ص) و شمشیر امیرالمؤمنین (ع)، یکی از عوامل پیشرفت اسلام بود.
وی تصریح کرد: برخی گمان می‌کنند اسلام با داشتن مال و ثروت مخالف است درصورتی‌که در قرآن کریم از مال با تعابیری همچون خیر، فضل و زینت یاد شده است. 
بنابراین اسلام با ثروتمند بودن مخالف نیست و آنچه که در دین مبین اسلام مذموم و ناپسند است، تعلق و دلبستگی به مال دنیا است. 
این کارشناس قرآنی با اشاره به فرازی از دعای مکارم اخلاق امام سجاد (ع)؛ "وَ لَا تَفْتِنِّی بِالسَّعَةِ"، عنوان کرد: امام سجاد(ع) در این فراز از دعا از خداوند درخواست می‌کند که او را با مال و ثروت زیاد، مورد آزمایش، قرار ندهد.
وی، خاطرنشان کرد: یکی از آسیب‌های ثروت زیاد این است که انسان را دچار غرور، تکبر و طغیان می‌کند. 
 بنابراین، ثروت زیاد خوب است به‌شرط اینکه در راه دین از آن استفاده شود و در انسان ایجاد تعلق و دلبستگی، نکند.
در ادامه این مراسم نیز، مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت در سوگ بانوی فضیلت‌ها، حضرت خدیجه کبری (س) با نوای جواد قربان‌پور، در حرم مطهر رضوی، انجام شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها