کد خبر : ۳۶۵۷۱۸
۱۶:۴۳

۱۴۰۳/۱۲/۲۴

دختران پاکدل تبریزی و متنعم شدن از سفره افطاری خورشید هشتم

دختران پاکدل تبریزی و متنعم شدن از سفره افطاری خورشید هشتم
دومین ضیافت بزرگ افطاری خورشید هشتم، با حضور ۳۵۰ نفر از دانش‌آموزان دختر در دبیرستان دولتی بشارت منطقه امامیه تبریز، برگزار شد.

علی‌اصغر اسلام وند، مسئول کانون خدمت رضوی خورشید هشتم تبریز در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: به‌منظور تقویت جنبه‌های ایمانی و اعتقادی دانش‌آموزان و گسترش مهر رضوی دومین ضیافت بزرگ افطاری معنوی، به نام حضرت علی ابن موسی‌الرضا علیه‌السلام، در جمع ۳۵۰ نفر از دانش‌آموزان دختر منطقه امامیه تبریز، گسترده شد.

وی افزود: در این ضیافت بزرگ پس از قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید و تا زمان اذان مغرب، برنامه‌های همچون سخنرانی، مداحی و روضه‌خوانی برای دانش‌آموزان حاضر از طرف خادم‌یاران کانون، اجرا شد.

اسلام وند، تصریح کرد: در لحظات نزدیک به اذان، خادم‌یاران و یاوران رضوی کانون خورشید هشتم، به‌صورت دسته‌جمعی همراه با جمعیت حاضر، صلوات خاصه حضرت رضا علیه‌السلام را باحال خاص معنوی هم‌خوانی کرده و با قرائت شعر "ای صفای قلب زارم"، حال‌وهوای امام رضایی را، مهمان این ضیافت بزرگ، کردند.

مسئول کانون خدمت رضوی خورشید هشتم تبریز، عنوان کرد: با طنین ندای اذان مغرب و عشا، سفره افطار رضوی توسط خادم‌یاران این کانون بین روزه‌داران گسترده شده و روزه‌داران با عشق به حضرت امام رئوف، روزه خود را افطار کردند و هم زمان خادم‌یاران حاضر در چایخانه حضرتی نیز در حاشیه مراسم، از اولین دقایق افطار، پذیرای مهمان روزه‌دار بودند.

وی گفت: بعد از صرف افطار، مراسم قرعه‌کشی سفر زیارتی مشهد مقدس بین دانش‌آموزان حاضر انجام و مقرر شد تعداد ۱۰ نفر از این عزیزان، با مساعدت خیرین کانون، به‌زودی، عازم مشهد مقدس شوند.

اسلام وند در پایان خاطر نشان کرد: تمام هزینه صرف شده برای این مراسم بالغ بر ۶۰۰ میلیون ریال بوده که توسط خیرین این کانون تأمین شده است و خواهران خادم‌یار کانون تازه‌تأسیس سایه رضوان نیز در برگزاری این محفل نورانی، کمک‌حال خادم‌یاران کانون خورشید هشتم، بودند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نوکری اهل‌بیت (ع) از کودکی در وجودمان ریشه دارد ثبت ۲۰۰ قطعه مداحی محلی؛ پیر غلام گچسارانی نغمه‌های کهگیلویه و بویراحمد را به حرم رضوی آورد خدمت به امام حسین (ع) بزرگ‌ترین موهبت الهی است پیوند مداحان جوان با سنت‌های اصیل روضه‌خوانی است چهارمین اجلاسیه تجلیل از بانوان پیر غلام حسینی در حرم رضوی برگزار شد برگزاری دورهمی مربیان سبک زندگی خانوادگی در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) رشد ۵۷ درصدی سود عملیاتی صنایع غذایی رضوی در نیمه نخست ۱۴۰۴ آغاز فرآوری طلای سفید در منطقه ویژه اقتصادی سرخس تشرف ۱۰۰۰ زائر اولی استان مرکزی به حرم مطهر امام رضا (ع) مهارت‌افزایی و پیوند علم با اشتغال از اولویت‌های دانشگاه است دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) تنها دانشگاه غیردولتی عضو «طرح جهاد علمی» شد «رازهای تدریس چهار مهارت زبان» و «تحقیق در عملیات پیشرفته» به کتاب‌های مرجع دانشگاهی پیوستند انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کتابخانه و موزه رضوی و دانشگاه مازندران برپایی کارگاه «قصه جلد» ویژه کودکان در کتابخانه و موزه ملی ملک نقد مجموعه شعر «معطر است به نام تو دفتر شعرم» در حرم رضوی لزوم توجه به فرهنگ وقف در پژوهش‌های دانشگاهی فراخوان جذب اساتید عرب‌زبان برای تدریس تخصصی قرآن منتشر شد مراسم بزرگداشت چهلمین روز درگذشت استاد سرشور خراسانی در حرم رضوی برگزار شد گردهمایی دانش‌آموزان نخبه عشایری در حرم مطهر رضوی اردوی معنوی تیم ملی دوومیدانی در حرم مطهر رضوی حرکت آستان قدس رضوی به‌سوی مدیریت داده‌محور با تأکید بر نوآوری و بهره‌وری است
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها