کد خبر : ۳۶۵۷۱۹
۱۶:۴۵

۱۴۰۳/۱۲/۲۴

رونمایی از کتاب دانشنامه شهدای استان همدان

رونمایی از کتاب دانشنامه شهدای استان همدان
مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی استان همدان، به همراه رونمایی از کتاب دانشنامه شهدای استان، با همکاری خادم‌یاران کانون ایثار شهادت، برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از همدان؛ اسلامیان دبیر کانون ایثار و شهادت استان همدان در ابتدای این مراسم که در باغ‌موزه دفاع مقدس برگزار شد، ضمن پاسداشت سال روز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس بنیاد شهید و تکریم شهدا، به تشریح فعالیت‌های این کانون پرداخت و اظهار داشت: از آغاز فعالیت‌های کانون ایثار و شهادت در همدان، دو هزار و ۴۰۰ برنامه در قالب‌های مختلف به همت اعضای کانون ایثار و شهادت همدان، برگزار شده است.

وی افزود: برگزاری یادواره شهدا، دیدار و سرکشی از خانواده شهدا و برگزاری چهار جلسه بزرگداشت شهدای گران‌قدر در هر ماه و دیدار از مدارس آسیب‌پذیر و اهدای تبرکی به دانش‌آموزان، از جمله برنامه‌های برگزار شده توسط این کانون، بوده است.

اسلامیان، تصریح کرد: اعضای این کانون در هشتم هر ماه با حضور در بیمارستان‌های فاطمیه و تأمین اجتماعی به نوزادانی که در ساعت ۸ صبح و ۸ شب به دنیا آمده‌اند، هدیه تبرکی اهدا می‌کنند.

دبیر کانون ایثار و شهادت استان همدان با اشاره به برگزاری هزار و ۶۳۸ جلسه کلاس‌های تفسیر نهج‌البلاغه و مهدویت در برنامه‌های مشارکتی و گروهی کانون ایثار و شهادت، عنوان کرد: مراسم چهارشنبه‌های امام رضایی (ع) در امام زاده‌ها و مساجد محلات و توزیع بسته‌های معیشتی به خانواده‌های محروم و کم‌برخوردار، از دیگر برنامه‌های اجرا شده به همت خادم‌یاران و یاوران رضوی، در این کانون است.

در ادامه مراسم، صفدریان رئیس بنیاد شهید استان همدان، به بیان جایگاه شهدا و خانواده‌های صبور ایشان پرداخت و از کانون ایثار و شهادت به دلیل سرکشی، دیدار و دلجویی از خانواده‌های شهدا و تهیه و گردآوری دانشنامه شهدا قدردانی کرد.

همچنین حیدری دلگرم، مسئول کانون‌های خدمت رضوی استان از صبوری مادران شهدا و جانبازی و فداکاری شهدا سخن گفت و با ذکر خاطره‌ای از سردار شهید حاج حسین همدانی، سخنان خود را به پایان رساند.

گفتنی است؛ در انتهای مراسم، از کتاب دانشنامه شهدای استان همدان رونمایی و از حنانه بیات خطاط و جعفری، طراح دانشنامه شهدا، تقدیر شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نقشه راه ارتباطی آستان قدس رضوی برای زائران بین‌المللی تقدیر از نوآموز افتخارآفرین مهدالرضا (ع) در مسابقات اسکیت آلپاین برپایی کارگاه «ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» در کتابخانه امام رضا (ع) بیرجند برگزاری نشست پژوهشی «مائده اَردهال» در کتابخانه و موزه ملی ملک هفدهمین دوره نشریه الکترونیکی «شمسه» منتشر شد برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیش همایش «گوهر فضیلت»؛ گرامیداشت بیستمین سالگرد رحلت آیت الله مروارید «فراز‌هایی از سخنان حضرت فاطمه (س)» به چاپ هفتم رسید/ گنجینه‌ای دو جلدی از آموزه‌های فاطمی آغاز ثبت‌نام دوره «سبک زندگی تحصیلی» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی تغییر انگاره‌ها، مقدمه اصلاح رفتار‌های اخلاقی و دینی در سازمان است انتشار چهارمین جلد از کتاب «مدینه‌البلاغه»؛ بازتاب حکمت‌های جاودان پیامبر(ص) آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس به عنوان قطب گردشگری مذهبی خراسان جنوبی معرفی شد دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی با رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) ترکیب علم و عمل در رشته علوم ورزشی موفقیت دانشجویان را رقم می‌زند تربیت‌بدنی؛ پلی میان قدرت جسم و آرامش ذهن کتاب «پدیدارشناسی وجودی دل در سنت عرفان اسلامی» نگاه تازه‌ای به رابطه عقل و دل تشرف جمعی از بانوان فعال دینی و فرهنگی کشور روسیه به حرم رضوی آئین گرامیداشت علامه طباطبایی در حرم مطهر رضوی برگزار شد بازدید علمی دانشجویان دانشگاه امام رضا (ع) از پروژه اجرایی شبکه فیبر نوری نمایشگاه «نقش نور»؛ آینه‌ای از تداوم هنر اصیل ایرانی-اسلامی پیام تسلیت مسئولان ارشد کشور در پی درگذشت خواهر مکرمه تولیت آستان قدس رضوی ۴۰ سال نوکری و خدمت به اهل بیت (ع)؛ روایت پیرغلام مشهد
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها