کد خبر : ۳۶۵۸۳۰
۰۸:۱۳

۱۴۰۳/۱۲/۲۷
کانون ایثار و شهادت البرز در سالی که گذشت؛

از تجلیل از خادمان شهدای استان البرز تا دیدار و سرکشی از ۲۰۸ خانواده شهید و جانباز / گزارش خبری

دبیر کانون ایثار و شهادت خدمت رضوی البرز گفت: تجلیل و تکریم خادمان شهدا و خانواده‌های ایثارگران به‌عنوان مهم‌ترین برنامه‌های کانون ایثار و شهادت در سال ۱۴۰۳ بوده است.

زهرا کارگربرزی دبیر کانون ایثار و شهادت خدمت رضوی البرز در گفت‌وگو با آستان نیوز با اشاره به برنامه‌های یک‌ساله این کانون در سالجاری اظهار داشت: سرکشی از ۱۵۱ خانواده معظم شهدای والامقام و دیدار با ۵۷ جانباز سرافراز و خانواده‌های محترمشان از جمله برنامه‌های این کانون در مناسبت‌های مختلف بوده است.

وی با اشاره به برنامه‌های شاخص و ابتکاری کانون ایثار و شهادت در سال جاری، افزود: در سالروز وفات حضرت ام‌البنین مراسم تکریم و تجلیل از ۸ تن از مادران معزز و همسران مکرم شهدای والامقام مدافع حرم صورت برگزار و در هفته دفاع مقدس اردوی یک‌روزه مرقد مطهر امام خمینی (ره) و بهشت‌زهرا برای تجدید میثاق با امام خمینی (رحمةالله‌علیه) و شهدا با محوریت شهید والامقام اصغر پاشازاده از شهدای مدافع حرم در سالروز تولد وی و تجلیل و تکریم از ۲۰ خادم الشهدای استان البرز در هفته دفاع مقدس در معراج الشهدای برای نخستین‌بار خبر داد.

کارگربرزی تصریح کرد: همچنین خادمان البرزی در سالروز شهادت امام سجاد علیه‌السلام اقدام به معرفی شهدای استان در چایخانه باغ رضوان با تقدیم جاسوئیچی و آویز داخل ماشین مزین به‌عکس شهدا کردند.

دبیر کانون ایثار و شهادت خدمت رضوی البرز در خصوص جمع‌آوری اطلاعات و زندگی‌نامه شهدایی که تاکنون در گنجینه حفظ آثار شهدا ثبت نشده‌اند، گفت: با همکاری مجموعه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، دیدار با خانواده‌ها معظم و منسوبین تعدادی از شهدا و مصاحبه با آنان جهت تکمیل پرونده‌ها صورت‌گرفته است.

وی در خصوص برگزاری یادواره‌های شهدا در سال جاری اظهار داشت: برگزاری اولین یادواره شهدای محله اشتراکی جنوبی در مسجد شهدا همراه با تجلیل از ۱۴ خانواده‌های شهدای محل، برگزاری یادواره ۲۳ تن از شهدای والامقام مبارزه با مواد مخدر با حضور خانواده‌های معظمشان در سالن اجتماعات امامزاده حسن (علیه‌السلام)، برگزاری یادواره ۹ تن از شهدای والامقام ماه صفر در دهه آخر ماه صفر با حضور خانواده‌های معظمشان در گلزار شهدای چهارصددستگاه از جمله برنامه‌های یادواره شهدا در سال ۱۴۰۳ بوده است.

کارگربرزی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری اردوی یک‌روزه در باغ عرفان با حضور ۷۰ تن از خانواده‌های معظم شهدا، برپایی غرفه امام رضایی با محوریت شهدای والامقام استان البرز در دهه کرامت در ورزشگاه انقلاب از دیگر برنامه‌های کانون ایثار و شهادت در سال ۱۴۰۳ بود.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
گلزار شهدای مدفون در زيارتگاه شهیدمدرس کاشمر غبارروبی شد ویژه برنامه دورهمی مادر و دختری در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد یادواره شهدای اصناف و دو شهیده زن برگزار شد غبارروبی و گلباران مزار شهدای آرمیده در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) تقدیر معاونت های بنیاد بهره وری موقوفات از یگان حفاظت آستان قدس رضوی ارتقای جایگاه زیارتگاه شهید مدرس به سطح مدیریت «مدرسه فلسفی سبزوار، از شکوفایی تا افول؛ واکاوی علل و پیامدها» منتشر شد نگهداری از 50 هزار تمبر تاریخی در موزه ملی ملک بررسی ابعاد مختلف اثرگذاری سانحه در زندگی مردم در همایش «رشد پس از سانحه»  برگزاری دوره آموزش و توانمندسازی مشاوران و مدیران مدارس   پرداخت شخصیت‌های عمیق در داستان، کلید ارتباط با مخاطب است برگزاری کارگاه آموزشی با محوریت «علم سندشناسی» در جوار حرم رضوی زن در آینه شیءانگاری؛ نگاهی به افول اخلاقی غرب و تلاش آمریکا برای بازگرداندن عفاف دموکراسی لیبرال آمریکا در ارتقای منزلت زن، شکست‌خورده است برپایی ایستگاه «کافه گفت‌وگو» ویژه نوجوانان در میقات الرضا (ع)  ویژه‌برنامه «پلیس مهربان» در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد برگزاری نشست شورای شهر کاشمر با مدیرعامل مؤسسه حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس  آموزش بهداشت و تغذیه سالمندی ویژه بانوان در زیارتگاه شهید مدرس (ره)  کمان‌دار نوجوان دبیرستان امام رضا (ع)، رتبه سوم مسابقات تیراندازی شرق کشور شد برگزاری نشست مشترک هیئت‌رئیسه دانشگاه‌های آستان قدس رضوی باهدف تقویت تعاملات راهبردی جلوه ویژه حضور کاروان سفیر نور با پرچم امام رضا (ع) در دبیرستان حضرت معصومه (س) طبس
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها