کد خبر : ۳۶۶۱۴۸
۰۷:۳۲

۱۴۰۴/۰۱/۰۶

دست مهربانی خادم‌یاران رضوی همراه خانواده معظم شهدا و ایثارگران کرمان

دست مهربانی خادم‌یاران رضوی همراه خانواده معظم شهدا و ایثارگران کرمان
به همت کانون خدمت رضوی ایثار و شهادت شهرستان کرمان در دیدار با خانواده معظم شهدا تعداد ۵۲ بسته مواد غذایی تهیه و در بین خانواده‌های ایشان توزیع شد.

محمد حسنی سعدی دبیر کانون تخصصی ایثار و شهادت شهرستان کرمان در گفتگو با آستان نیوز با تسلیت ایام سوگواری امام علی علیه‌السلام اظهار داشت: خادم‌یاران رضوی کانون تخصصی ایثار و شهادت کرمان هر ماه به طور متداول توسط گروه شهیدان اسدی به خانواده‌های معزز شهدای تیپ فاطمیون استان سرکشی کرده و در صدد رفع نیازهای آن‌ها هستند.

وی افزود: این فعالیت‌ها از سال ۹۷ آغاز شده و همچنان ادامه‌دار خواهد بود به‌طوری‌که خادم‌یاران هر ماه علاوه بر تهیه بسته‌های مواد غذایی در مناسبت‌های همچون ولادت حضرت معصومه (س)، روز پدر و... با خانواده معظم شهدا دیدار و در جریان شرایط زندگی آنها قرار خواهند گرفت.

حسنی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون هزینه بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان جهت رفع نیاز خانواده‌های شهدای تیپ فاطمیون تأمین شده است، تصریح کرد: به مناسبت سال نو و ایام شهادت امام علی علیه‌السلام تعداد ۵۲ بسته معیشتی توسط خادم‌یاران کانون ایثار و شهادت و گروه شهیدان اسدی شامل اقلام مواد غذایی شامل برنج، روغن‌مایع، رب گوجه، ماکارونی، عدس و گوشت و... آماده و بین این خانواده‌ها توزیع شد.

دبیر کانون تخصصی ایثار و شهادت شهرستان کرمان در پایان تصریح کرد: این تعداد بسته مواد غذایی با هزینه‌ای حدود ۵۵ میلیون تومان تهیه شده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها