تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنیدعلی شجاعی دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان کرمان در گفتوگو با آستان نیوز،اظهار داشت: پس از کسب اطلاع از واژگونی اتوبوس حامل زائران جیرفتی که در محور راور به مشهد مقدس رخ داد، خادمیاران حرم مطهر امام رضا(ع)، با دستور بنیاد کرامت رضوی، در بیمارستان شهید باهنر حضور یافتند و از بیماران عیادت و دلجویی کردند.
وی افزود: این گروه متشکل از مدیر کانونهای خدمت رضوی استان کرمان و خادمیاران رضوی گروه تشریفات ملبس به لباس خادمی امام رئوف بودند که، تبرکهای رضوی را برای توزیع بین مصدومان این حادثه، همراه خود داشتند.
شجاعی، تصریح کرد: خادمیاران با مداحی و قرائت صلوات خاصه حضرت رضا علیهالسلام،تلاش کردند تا علاوه بر عیادت، تکریم و دلجویی، حادثهدیدگان از پرچم رضوی تبرک جویی داشته باشند و فضای معنوی و توسل را برای آنها در محل بیمارستان، تداعی کنند.
گفتنی است؛ اتوبوس حامل زائران شهرستان جیرفت عصر یکشنبه گذشته (۱۰ فروردینماه) در محور «راور به مشهد مقدس» واژگون شد و در این حادثه ۱۷ نفر از سرنشینان اتوبوس جان باختند و ۲۵ نفر مجروح شدند.