کد خبر : ۳۶۶۳۹۹
۰۸:۴۸

۱۴۰۴/۰۱/۱۷

بصیرت‌افزایی بانوان اصفهان با اجرای طرح ناجی برای ۸ هزار نفر

بصیرت‌افزایی بانوان اصفهان با اجرای طرح ناجی برای ۸ هزار نفر
کانون‌های تخصصی بانوان و خانواده رضوی استان اصفهان به‌منظور بصیرت‌افزایی بانوان با احکام قتل جنین، طرح ناجی را برای ۸ هزار مخاطب در ماه مبارک رمضان اجرا کردند.

حوریه رجالی دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده رضوی استان اصفهان در شرح اجرای گسترده طرح ناجی در ۲۴ شهرستان و ۳۵ کانون محله‌ای در ماه مبارک رمضان در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: پیرو فراخوان بنیاد کرامت رضوی در راستای جلوگیری از کاهش جمعیت، کنشگران طرح ناجی با مشارکت فعال و شایسته احکام قتل جنین را برای بیش از هشت هزار مخاطب در سطح استان اصفهان در بستر جلسات خانگی، هیئات، مؤسسات فرهنگی و دانشگاه‌ها تبیین کردند.

رجالی افزود: در ماه مبارک رمضان تسهیل گران طرح ناجی در محافل قرآنی و روضه‌های خانگی حضور یافته و با آموزش چهره‌به‌چهره و یا به‌صورت جلسات برخط به‌منظور انصراف از قتل جنین مطالبی را به خانواده‌ها و مخاطبان ارائه دادند که مورد استقبال گرفت.

دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده رضوی استان اصفهان تصریح کرد: امیدواریم نتایج شایسته این خدمت در راستای ترویج فرهنگ فرزندآوری و جلوگیری از قتل جنین موجبات خشنودی قلب مبارک امام رضا علیه‌السلام را فراهم آورده باشد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها