کد خبر : ۳۶۷۱۲۸
۱۸:۵۴

۱۴۰۴/۰۲/۰۷

البرز میزبان دو گروه از خادمان امام رئوف در جشن های زیر سایه خورشید خواهد بود

البرز میزبان دو گروه از خادمان امام رئوف در جشن های زیر سایه خورشید خواهد بود
معاون اجرایی جشن‌های زیر سایه خورشید استان البرز، گفت: استان البرز میزبان دو گروه از خادمان است که صبح و عصر هر کاروان حدود ۱۲ برنامه را در این ایام در سطح استان، اجرا می‌کنند.

به گزارش آستان نیوز از البرز، همزمان با آغاز دهه کرامت، نشست خبری تشریح برنامه‌های بزرگداشت ایام میلاد حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع)، با حضور اصحاب رسانه در دفتر مدیریت کانون‌های خدمت رضوی البرز، برگزار شد.

جواد خلج، معاون اجرایی جشن‌های زیر سایه خورشید در استان البرز با بیان اینکه ۳۰۰ برنامه در سطح استان البرز در دهه کرامت برگزار می‌شود، اظهار داشت: جشن کاروان زیر سایه خورشید امسال برای چهاردهمین سال در البرز و هجدهمین سال در کشور در دهه کرامت برگزاری خواهد و استان البرز میزبان دو گروه از خادمان است که صبح و عصر هر کاروان حدود ۱۲ برنامه را در این ایام، پوشش خواهد داد.

وی افزود: یکی از این برنامه‌های مهم در این ایام طرح "آبروی محله"، است که خادم‌یاران و خدام رضوی در این طرح، به‌جای دیدار منزل‌به‌منزل با خانواده‌های شهدا، در یک محله دیدار می‌کنند.

خلج تصریح کرد: همچنین یک برنامه ویژه کتاب‌خوانی در قالب پویش راه وصل با سه کتاب تحت عناوین، عشق خدا، معمای خیر و شر و دریچه‌ای به عالم پنهان تدارک‌دیده‌شده و کتاب‌ها برای شرکت‌کنندگان با تخفیف ویژه، ارائه می‌شود.

معاون اجرایی جشن‌های زیر سایه خورشید استان البرز، در خصوص سایر برنامه‌ها، گفت: پخش صلوات خاصه امام رئوف در مدارس و پارک‌ها، در 8 صبح و هشت شب، آذین‌بندی خیابان‌ها، دیدار، دلجویی و سرکشی از زندانیان، عیادت خادم‌یاران از بیماران و ارائه تبرکی به مادرانی که نوزادانشان در این ایام به دنیا آمده‌اند، تدارک‌دیده‌شده است.

خلج ادامه داد: همچنین در قالب برنامه میراث ماندگار، از تعدادی از خیرین استان، تجلیل به عمل می‌آید.

معاون اجرایی جشن‌های زیر سایه خورشید در استان البرز در خصوص فعالیت در فضای مجازی نیز، بیان داشت: سامانه سروش رضوی با محوریت تولید محتوا و کلیپ در فضای مجازی آمادگی دارد آثار اصحاب رسانه را، برای بازدید مخاطبین، منتشر کند.

وی در پایان، خاطرنشان کرد: در دهه کرامت، چایخانه‌های رضوی آماده پذیرایی از مردم در اماکن عمومی همچون مصلاهای نمازجمعه هستند و علاوه بر برگزاری کرسی تلاوت در مساجد، پویش تخفیف 8 ‌درصدی ویژه اصناف و کسبه‌ای که مایل به همکاری در این حوزه هستند نیز، اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
روایتی از مطالعه کتاب «عیار تجربه» در نگاه یک نوجوان دهه هشتادی نقشه راه ارتباطی آستان قدس رضوی برای زائران بین‌المللی تقدیر از نوآموز افتخارآفرین مهدالرضا (ع) در مسابقات اسکیت آلپاین برپایی کارگاه «ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» در کتابخانه امام رضا (ع) بیرجند برگزاری نشست پژوهشی «مائده اَردهال» در کتابخانه و موزه ملی ملک هفدهمین دوره نشریه الکترونیکی «شمسه» منتشر شد برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیش همایش «گوهر فضیلت»؛ گرامیداشت بیستمین سالگرد رحلت آیت الله مروارید «فراز‌هایی از سخنان حضرت فاطمه (س)» به چاپ هفتم رسید/ گنجینه‌ای دو جلدی از آموزه‌های فاطمی آغاز ثبت‌نام دوره «سبک زندگی تحصیلی» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی تغییر انگاره‌ها، مقدمه اصلاح رفتار‌های اخلاقی و دینی در سازمان است انتشار چهارمین جلد از کتاب «مدینه‌البلاغه»؛ بازتاب حکمت‌های جاودان پیامبر(ص) آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس به عنوان قطب گردشگری مذهبی خراسان جنوبی معرفی شد دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی با رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) ترکیب علم و عمل در رشته علوم ورزشی موفقیت دانشجویان را رقم می‌زند تربیت‌بدنی؛ پلی میان قدرت جسم و آرامش ذهن کتاب «پدیدارشناسی وجودی دل در سنت عرفان اسلامی» نگاه تازه‌ای به رابطه عقل و دل تشرف جمعی از بانوان فعال دینی و فرهنگی کشور روسیه به حرم رضوی آئین گرامیداشت علامه طباطبایی در حرم مطهر رضوی برگزار شد بازدید علمی دانشجویان دانشگاه امام رضا (ع) از پروژه اجرایی شبکه فیبر نوری نمایشگاه «نقش نور»؛ آینه‌ای از تداوم هنر اصیل ایرانی-اسلامی پیام تسلیت مسئولان ارشد کشور در پی درگذشت خواهر مکرمه تولیت آستان قدس رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها