کد خبر : ۳۶۷۲۰۲
۱۰:۴۷

۱۴۰۴/۰۲/۰۹

هرمزگان در آغوش مهر رضوی

هرمزگان در آغوش مهر رضوی
امروز بندرعباس شهری که همیشه با امواج دریا و صدای گام‌های پرشتاب مردمش شناخته می‌شود به میهمانی متفاوت و معنوی دعوت شده است.

به گزارش آستان نیوز از هرمزگان؛ کاروان خادمان امام رضا علیه‌السلام با ورود به فرودگاه هرمزگان لحظات خاصی از معنویت و صفا را برای مردم شریف بندرعباس رقم زدند. این حضور نه‌تنها به‌عنوان یک رویداد دینی بلکه به‌عنوان نشانه‌ای از عشق و ارادت مردم به امام هشتم شیعیان، دل‌ها را از محبت اهل‌بیت (ع) پر کرد و عطر این محبت در همه کوچه‌ها و خیابان‌های بندرعباس پیچید.

کاروان خادمان امام رضا علیه‌السلام با لباس‌های ساده و تواضع گونه خود وارد بندرعباس شدند و چهره‌های شاداب و پر از ایمان آنان در کنار لباس‌های روحانی‌شان که نمادی از فروتنی و ارادت به امام معصوم بود دل‌های مردم را به خود جذب کرد. این کاروان با استقبال پرشور مردم، به فرودگاه بندرعباس وارد شد، جایی که جمع کثیری از مردم با قلبی پر از اشتیاق برای دیدار با خادمان امام رضا علیه‌السلام حضور داشتند.

بانوی محجبه‌ای که در میان جمعیت ایستاده بود و با دست بر سینه، نگاهش به خادمان امام رضا علیه‌السلام دوخته شده بود، گفت: "هر بار از امام رضا علیه‌السلام سخن می‌گوییم، قلبمان به تپش درمی‌آید. امروز که خادمان ایشان را در نزدیکی خود دیدم احساس کردم امام رضا علیه‌السلام به خانه‌ام آمده است و از زمانی که خبر آمدن این کاروان را شنیدم در انتظار این لحظه بودم تا با دیدن خادمان حرم، برکت امام به خانه ما وارد شود."

در گوشه‌ای دیگر از جمعیت، مردی مسن با چشمانی پر از اشک و لبخندی شاد، گفت: "هر سال برای زیارت به مشهد می‌روم، اما امروز که این خادمان را در بندرعباس دیدم، احساس کردم امام رضا علیه‌السلام به من نزدیک‌تر شده است. حضور خادمان امام برای من دلگرمی بزرگی است، گویی دعای امام به قلب ما رسیده است."

یکی از خادم‌یاران امام رضا علیه‌السلام در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: حضور کاروان زیر سایه خورشید در بندرعباس یک فرصت معنوی بی‌نظیر است، این سفر نه‌تنها برای خادمان بلکه برای مردم بندرعباس فرصتی برای تجدید عهد با اهل‌بیت و خدمت به آنان است؛ زیرا امام رضا علیه‌السلام به ما آموخته‌اند که خدمت به مردم حتی در ساده‌ترین و بی‌صداترین شکل بزرگ‌ترین عبادت است و این حضور فرصتی برای خدمت به مردم و انتقال پیام محبت اهل‌بیت به دل‌های پاک آنان خواهد بود.

گفتنی است؛ حضور خادمان امام در کنار مردم بندرعباس نه‌تنها یک مراسم مذهبی بلکه فرصتی ویژه بود تا مردم بتوانند ارادت و عشق خود را نسبت به اهل‌بیت (ع) به بهترین نحو نشان دهند. در میان استقبال مردم، دعاهای خیر به آسمان بلند می‌شد و دل‌های مردم با امید به زیارت امام هشتم در آینده‌ای نه‌چندان دور به پرچم رضوی گره‌زده شد.

این استقبال همراه با اشک و لبخند، تصویری زیبا از محبت بی‌کران مردم ایران به اهل‌بیت (ع) را به نمایش گذاشت.

همچنین حضور خانواده شهدای حرم و امنیت با عکس شهدایشان، جلوه خاصی به مراسم استقبال بخشید. این لحظه‌های معنوی و پر از احساس، تجسمی از ارادت و احترام مردم به شهدای گران‌قدر بود و حضور این عزیزان در میان جمعیت، شوروشعف بیشتری ایجاد کرده و بیانگر ارادت مردم به شهدایی بود که جان خود را فدای امنیت و آرامش کشور کردند.

عکس‌های شهدای حرم که با دستان پر افتخار خانواده‌هایشان در میان جمعیت به اهتزاز درآمد، نه‌تنها نماد عشق به امامان و اهل‌بیت (ع) بود، بلکه فداکاری‌های بزرگ‌ترین قهرمانان ملت ایران در دفاع از حریم اهل‌بیت (ع) نیز یادآوری می‌کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
کنگره آیت‌الله میلانی (ره) آغاز نهضت گفتمانی در معرفی میراث علمی ماندگار حل مسئله پوشش با گفت‌و‌گو، تبیین و آگاه‌سازی جامعه به دست می‌آید ویژه‌برنامه «سوگواره یاس» در حرم مطهر رضوی بازدید طلاب حوزه علمیه شیروان از نمایشگاه «رواق خدمت» آستان قدس رضوی جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها