کد خبر : ۳۶۷۵۹۶
۱۴:۵۲

۱۴۰۴/۰۲/۱۳

برگزاری مراسم یادبود درگذشتگان حادثه بندرعباس در میقات الرضا (ع) 

برگزاری مراسم یادبود درگذشتگان حادثه بندرعباس در میقات الرضا (ع) 
مراسم یادبود درگذشتگان بندر شهید رجایی، در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) وابسته به سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین الهی در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: این حادثه تلخ قلب‌های بسیاری را آزرده ساخت، اما یاد و خاطره عزیزان ازدست‌رفته همواره در دل‌های ما، زنده خواهد ماند.
این کارشناس مذهبی با اشاره به اهمیت صبر  و شکیبایی در برابر مشکلات، اظهار کرد: صبر در برابر مصائب، در قیامت، ثواب و پاداش فراوانی دارد.
وی گفت: بلا و مصيبت، بخشی از ملزومات زندگی است كه، انسان بهتر است، به صورت شايسته با آن كنار بیايد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین، الاهی افزود: وقتي انسان در برابر مصائب و مشکلات، صابر باشد و مقدرات الهی را بر وفق حکمت و مصلحت بداند، اطمینان قلبی، پیدا می‌کند.
وی اضافه کرد: اگر انسان بتواند در ابتلائات و مصائب، باور قلبی داشته باشد که آن بلایا گرفتاری، بر وفق حکمت و به مصلحت اوست، دنيا و آخرت خود را آباد کرده است
 حاضران در این مراسم، ضمن ادای احترام به جان‌باختگان، برای تسلی خانواده‌های داغدار و بازماندگان این حادثه، دعا کردند.
 قرائت مجلسی قرآن کریم و دعای روح‌بخش کمیل و مرثیه‌سرایی توسط ذاکران اهل‌بیت (ع)، دیگر برنامه‌های اجرا شده در این مراسم، بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها