کد خبر : ۳۶۷۷۶۹
۱۰:۵۳

۱۴۰۴/۰۲/۱۵

آئین بزرگداشت جان باختگان حادثه اسکله شهید رجایی در حرم مطهر رضوی برگزار شد 

آئین بزرگداشت جان باختگان حادثه اسکله شهید رجایی در حرم مطهر رضوی برگزار شد 
مراسم بزرگداشت جان باختگان حادثه اسکله شهید رجایی بندرعباس، با حضور زائران و مجاوران،در حرم مطهر رضوی برگزار شد. 

به گزارش آستان‌نیوز، شامگاه یکشنبه چهاردهم اردیبهشت و هم زمان با ایام دهه کرامت، حرم سراسر نور رضوی، به احترام جانباختگان حادثه دلخراش اسکله شهید رجایی بندرعباس، برای ساعتی چراغانی‌ها خاموش می‌شود تا با این اقدام نمادین با مردم بندرعباس و خانواده‌های مصیبت‌دیده این واقعه‌ی تلخ ابراز همدردی کرده باشد و نشان دهد این مکان مقدس همیشه پناهگاهی امن برای همه دردمندان و دل‌های شکسته،است.
آئین بزرگداشت جانباختگان حادثه اسکله شهید رجایی بندرعباس در حرم مطهر رضوی بعد از اقامه نماز مغرب و عشا، در حرم مطهر رضوی با قرائت آیاتی از سوره مبارکه انسان با نوای علیرضا رضایی، قاری ممتاز و بین‌المللی آستان قدس رضوی آغاز شد.
 سپس زائران آستان مقدس رضوی با زمزمه زیارت شریف امین‌الله که توسط رضا آتشبار قرائت شد، به محضر امام مهربانی‌ها، عرض ارادت کردند. 
در این مراسم همچنین، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی واعظ موسوی، درسخنانی ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با مردم مصیبت زده بندرعباس برای جانباختگان این حادثه جانکاه از درگاه خداوند طلب مغفرت و برای خانواده‌های عزیز از دست داده طلب صبر جمیل و اجر جزیل کرد. 
در پایان این مراسم که با مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت توسط ذاکران اهل بیت(ع) همراه بود، زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی نیز با دل‌هایی پر از اندوه و ماتم با قرائت فاتحه یاد و خاطره درگذشتگان حادثه بندر شهید رجایی را گرامی داشتند و از خداوند منان در خواست کردند که تا لباس عافیت و سلامتی بر تن مصدومان این حادثه حزن انگیز،بپوشاند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها