تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنیدمحمد اسماعیل امامزاده مدیر کانون خدمت رضوی مازندران در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: قرارگاه رسانهای امام رضا (ع) در مجموعه روابطعمومی کانونهای خدمت رضوی استان مازندران بهمنظور هماهنگی میان خبرنگاران و فعالان رسانهای برای پوشش اخبار مرتبط با امام رضا (ع) و فعالیتهای کانونهای خدمت رضوی فعالیت خود را از دهه کرامت امسال آغاز کرده است.
وی افزود: قرارگاه رسانهای امام رضا (ع) با محوریت مرکز استان، یک قرارگاه اختصاصی بانوان و ۲۲ قرارگاه در شهرستانهای دارای دفتر کانون خدمت رضوی در حال فعالیت است و تاکنون حدود۳۰۰ نفر از خبرنگاران، اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی در این قرارگاه مشارکت داشته اند.
امامزاده با اشاره به هدف اصلی راه اندازی این قرارگاه تصریح کرد: افزایش آگاهی عمومی، هماهنگی بهتر میان رسانهها، ترویج فرهنگ رضوی، حمایت از خبرنگاران و الگوسازی برای سایر استانها درراه اندازی این مجموعه مورد توجه ویژه بوده است و قرارگاه تلاش دارد تا اخبار معتبر و اثربخش را در فضای رسانهای استان مازندران منتشر کند.
مدیر کانونهای خدمت رضوی مازندران با اشاره به گسترش روزافزون فعالیتهای قرارگاه گفت: با برنامهریزی انجام شده فعالیت رسانهای قرارگاه محدود به دهه کرامت نبوده و اخبار و رویدادهای مرتبط با امام رضا (ع) و کانونهای خدمت رضوی در تمامی ایام سال به طور مستمر و منسجم منتشر خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امید است با ادامه این روند قرارگاه رسانهای امام رضا (ع) در مازندران بتواند بهعنوان الگوی موفق در سطح ملی معرفی شود و نقشآفرینی مؤثری در ترویج فرهنگ اهلبیت (ع) داشته باشد.
انتهای پیام/