کد خبر : ۳۶۸۳۳۰
۲۲:۲۶

۱۴۰۴/۰۲/۱۹

تجلیل از مدافعان سلامت و یادگاران شهدا در جیرفت

تجلیل از مدافعان سلامت و یادگاران شهدا در جیرفت
دبیر کانون‌های خدمت جیرفت گفت: خادم‌یاران رضوی در دهه کرامت با برگزاری دو مراسم متفاوت از تلاش‌های پزشکان بیمارستان کاشانی و همچنین دختران شهدا تجلیل کردند.

کرامت پیرنیا دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان جیرفت در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: خادم‌یاران رضوی کانون بانوان و کانون سلامت با حضور در زایشگاه بیمارستان کاشانی از تلاش‌های بی‌وقفه پزشکان ماما و کادر درمان تجلیل کرده و با اهدای نمک و نبات متبرک امام رضا (ع) لحظاتی شیرین و معنوی را برای مادران و نوزادان رقم زدند.

وی افزود: در این برنامه که با استقبال گرم کادر درمان همراه بود، پنج نفر از پزشکان‌ مامای بیمارستان با اهدای نشان «همه خادم‌الرضاییم» مورد تجلیل قرار گرفتند و خادمیاران با دعای خیر لحظاتی معنوی و پر از امید را در فضای زایشگاه رقم زدند.

پیرنیا تصریح کرد:همچنین به مناسبت دهه کرامت، کانون ایثار و شهادت خدمت رضوی جیرفت با برگزاری مراسمی در منزل شهید منصوری با حضورخانواده‌های معظم شهدا از هشت نفر از دختران شهدا با اهدای تابلوفرش‌های متبرک به نیت امام رضا (ع) به‌عنوان یادبودی از فداکاری‌های این عزیزان تجلیل کردند.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان جیرفت در پایان خاطرنشان کرد: این دختران با حضور فعال در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی، نماد مقاومت و پایبندی به ارزش‌های اسلامی و انقلابی هستند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها