کد خبر : ۳۶۸۵۵۸
۱۵:۰۵

۱۴۰۴/۰۲/۲۳

ثبت ۷۲۰ دل‌نوشته برای امام مهربانی‌ها در اصفهان

دبیر کانون‌های تبلیغات دینی خدمت رضوی اصفهان گفت: در ایام دهه کرامت، ۷۲۰ دل‌نوشته برای امام مهربانی‌ها در ماکت پنجره فولاد حرم مطهر امام رضا (ع) در گذر چهارباغ اصفهان ثبت شد.

رسول باقری دبیر کانون‌های تبلیغات دینی خدمت رضوی اصفهان در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: به لطف امام رضا (ع)، امسال نخستین سالی بود که این کانون در دهه کرامت، با برپایی غرفه‌ای اختصاصی در خدمت شهروندان قرار گرفت.

 وی در خصوص برنامه‌های این کانون در غرفه خدمت افزود: در این غرفه، با استقرار سه میز و حضور ۱۲ خادم‌یار رضوی، هر شب با موضوعات متنوع در عرصه تبلیغات دینی، خدمات فرهنگی و مذهبی به شهروندان ارائه شده است.

 باقری تصریح کرد: در طول دهه کرامت، دو هزار و ۲۰۶ نفر از شرکت‌کنندگان خدمات این کانون استقبال کردند. وی در ادامه به تشریح محورهای میزهای خدمت پرداخت.

 دبیر کانون‌های تبلیغات دینی خدمت رضوی اصفهان گفت:  موضوعاتی که در این غرفه به آن‌ها پرداخته شد، عبارت بودند از: «احکام در زندگی» با محوریت پاسخ‌گویی به مسائل شرعی مراجعان، «زندگی به رنگ خدا» با موضوع سبک زندگی اسلامی و دینی، معرفی کتاب «مفاتیح‌الحیاة» و برنامه «یک سؤال بپرس» که در واقع پاتوقی برای گفت‌وگو پیرامون مسائل اعتقادی، اخلاقی، خانوادگی، اجتماعی، سیاسی و تاریخی ویژه جوانان بود.

وی با اشاره به اینکه امسال برای نخستین‌بار، طرح «سوگندنامه امام رضایی» را در این غرفه اجرا شده افزود: در این طرح، سوگندنامه‌ای تهیه شد که مخاطبان با امضای آن، در برابر امام رضا (ع) متعهد می‌شدند به انجام واجبات و ترک محرمات پایبند باشند که در این اقدام ابتکاری، ۳۱۷ نفر از شهروندان شرکت کردند.

باقری ادامه داد: یکی از دیگر برنامه‌های این کانون، «میز خدمت به روضه‌ها و محافل خانگی» است. در این برنامه، پس از ثبت درخواست افرادی که قصد برگزاری مراسم جشن یا روضه دارند، مبلغ و مداح به‌صورت رایگان اعزام می‌شوند.

دبیر کانون‌های تبلیغات دینی خدمت رضوی اصفهان با اشاره به ثبت ۷۲۰ دل‌نوشته در دهه کرامت و طی ۶ روز فعالیت این کانون، بخش دل‌نوشته به امام رضا (ع) را از زیباترین لحظات غرفه تبلیغات دینی دانست و بیان داشت: مردم حرف‌هایی دارند که فقط می‌خواهند با امام مهربانشان در میان بگذارند؛ در این چند روز، اشک‌های آنان هنگام نوشتن دل‌نوشته‌ها بر چهره‌شان نمایان بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از جمله ابتکارات کانون، تهیه ماکت پنجره فولاد و حرم مطهر رضوی در گذر چهارباغ بود؛ ابتکاری که مورد استقبال شهروندان و حتی گردشگران قرار گرفت. افراد دل‌نوشته‌ها و نامه‌های خود را درون این ماکت‌ها قرار دادند و ان‌شاءالله در نخستین سفر خادم‌یاران رضوی، این دل‌نوشته‌ها به داخل ضریح مطهر امام رضا (ع) منتقل خواهد شد.


انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
ویژه‌برنامه «پلیس مهربان» در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد برگزاری نشست شورای شهر کاشمر با مدیرعامل مؤسسه حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس  آموزش بهداشت و تغذیه سالمندی ویژه بانوان در زیارتگاه شهید مدرس (ره)  کمان‌دار نوجوان دبیرستان امام رضا (ع)، رتبه سوم مسابقات تیراندازی شرق کشور شد برگزاری نشست مشترک هیئت‌رئیسه دانشگاه‌های آستان قدس رضوی باهدف تقویت تعاملات راهبردی جلوه ویژه حضور کاروان سفیر نور با پرچم امام رضا (ع) در دبیرستان حضرت معصومه (س) طبس مهدالرضا (ع) و پیش‌دبستانی شکوفه‌های رضوی طبس میزبان پرسنل فرماندهی انتظامی طبس شد کتاب «رفتار پیامبر با کودکان و نوجوانان»؛  بررسی الگوهای رفتاری مناسب برای والدین و مربیان  برگزاری محفل خانوادگی «نَفَس عمیق» در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی کسب عنوان «نشریه علمی‌پژوهشی» توسط پژوهش‌نامه مطالعات اسنادی و آرشیوی اهدای مجموعه کتابی با محوریت "جنایات القاعده و داعش" توسط عتبه حسینی به کتابخانه رضوی حرم رضوی، کلید فهم مکتب هنر رضوی است چهارمین گردهمایی دبیران کانون‌های تخصصی قرآن کریم برگزار شد تقدیر از دامپزشکان شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی  پیشتازی شرکت کشاورزی رضوی در تولید بذر پنبه‌های «خورشید» و «ورامین» آثار استاد فرشچیان تجلی‌بخش هنر متعهد شیعی است  رمزگشایی از طنز عارفانهٔ مولانا در نشست «عصر طنز» مشهد رونمایی از قدیمی‌ترین مجله پست و تلگراف ایران در کتابخانه رضوی  «خانوم ماه»؛ روایتی عاشقانه از همسری که ماهِ زندگی شهید شد اکران مستند «خادم الرضا(ع)»؛ روایتی ناب از پیوند هنرمندانه استاد فرشچیان و حریم رضوی تقدیر مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی از فرمانده یگان حفاظت  آستان قدس رضوی در مشهد 
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها