کد خبر : ۳۷۰۶۰۴
۰۰:۵۴

۱۴۰۴/۰۴/۱۴

«احلی من العسل»؛ میثاق نوجوانان شازند با حضرت قاسم (ع)

«احلی من العسل»؛ میثاق نوجوانان شازند با حضرت قاسم (ع)
ویژه‌برنامه «احلی من العسل» با حضور پرشور نوجوانان شازند و باهدف تجدید میثاق با حضرت قاسم (ع) برگزار شد و فرهنگ مقاومت و ارزش‌های اخلاقی را به نمایش گذاشت.

به گزارش آستان نیوز از استان مرکزی؛ ویژه‌برنامه «احلی من العسل» برای سیزدهمین سال متوالی، با حضور بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز و به‌منظور ترویج فرهنگ عاشورایی و تقویت روحیه ایثار و مقاومت در نسل نوجوان، با همکاری معاونت پرورشی اداره آموزش‌وپرورش و کانون تعلیم‌وتربیت کانون‌های خدمت رضوی شهرستان شازند برگزار شد.

محمود کارخانه دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان شازند در این مراسم اظهار داشت: این برنامه نمادی از حضور آگاهانه نسل نوجوان در مسیر نورانی نهضت عاشورا است و نقش نوجوانان در حفظ و انتقال ارزش‌های دینی و فرهنگی به نسل‌های آینده را به‌خوبی نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه حضور گسترده نوجوانان در این مراسم، ارادت عمیق آنان به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) و تداوم پیام عاشورا در جامعه را به‌وضوح نمایان می‌کند، افزود: نسل نوجوان که آینده‌سازان کشور هستند، با حضور فعال در برنامه‌های فرهنگی و دینی، روحیه ایثار، مقاومت و عشق به اهل‌بیت (ع) را در خود تقویت می‌کنند و این مشارکت آگاهانه، زمینه‌ساز انتقال ماندگار پیام‌های ارزشمند نهضت عاشورا به نسل‌های بعدی و استمرار فرهنگ عاشورایی در جامعه خواهد بود.

حجت‌الاسلام محمدمهدی شریفی استاد دانشگاه و کارشناس امور خانواده در ادامه این مراسم تصریح کرد: ضرورت حضور فعال و پرشور جوانان و نوجوانان در مساجد بسیار مهم است و اهمیت اقامه نماز اول وقت و جماعت نباید نادیده گرفته شود و جوانان باید در برابر شایعات فضای مجازی هوشیار و دقیق عمل کنند.

کارشناس امور خانواده با بیان اینکه ایران کشوری قدرتمند و برحق است و در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، همدلی و همبستگی میان ملت و رهبری به‌روشنی نمایان شد، گفت: این اتحاد ملی، قدرت بی‌نظیر مردم در مقابله با تهدیدها و حفظ امنیت و استقلال کشور را نشان می‌دهد و اهمیت حفظ آن، روحیه مقاومت را در پیشبرد اهداف انقلاب و توسعه پایدار برجسته می‌کند.

وی با اشاره به نقش نوجوانان و جوانان به‌عنوان ادامه‌دهندگان راه عاشورا و پرچم‌داران مقاومت، خاطرنشان کرد: شما قاسم‌های امروز هستید که باید با الهام از نهضت حسینی، پرچم مقاومت و ایثار را برافراشته نگه داشته و در مسیر حق و حقیقت ثابت‌قدم باشید.

گفتنی است؛ در پایان مراسم، خادم‌یاران رضوی با برپایی ایستگاه صلواتی از شرکت‌کنندگان پذیرایی کرده و بسته‌های متبرک رضوی را توزیع کردند؛ اقدامی که با استقبال گرم حاضران همراه بود.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی برگزاری آیین سیاه‌پوشی حرم رضوی با حضور مادران و همسران شهدا امضای تفاهم‌نامه همکاری پنج‌ساله بنیاد پژوهش‌های اسلامی و دانشگاه مطالعات خارجی توکیو برگزاری آیین افتتاحیه همایش آموزشی - تربیتی «معراج» با محوریت نماز و مهدویت رونمایی از کتاب «فرزند بی‌نهایت» با موضوع شهید بهشتی در کتابخانه رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها