کد خبر : ۳۷۰۸۳۲
۱۶:۵۲

۱۴۰۴/۰۴/۱۸

اطعام حسینی برای ۱۷ هزار نیازمند رفسنجان در ماه محرم

اطعام حسینی برای ۱۷ هزار نیازمند رفسنجان در ماه محرم
دبیر کانون‌های خدمت رضوی رفسنجان از توزیع ۱۷ هزار پرس اطعام حسینی توسط خادم‌یاران میان نیازمندان این شهرستان خبر داد.

رضا اسماعیلی دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان رفسنجان در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: هم‌زمان با دهه اول محرم خادم‌یاران رضوی باهمت بلند و مشارکت خیرین، میزبان عزاداران و مددجویان بودند و اقدامات گسترده‌ای در حوزه اطعام و حمایت معیشتی انجام دادند.

وی افزود: در این طرح، ۱۷ هزار پرس غذای گرم و ۸۰ بسته معیشتی شامل برنج، روغن، ماکارونی، رب گوجه، حبوبات و همچنین ۲۱۰ بسته گوشت گرم میان نیازمندان توزیع شد.

اسماعیلی تصریح کرد: این اقدامات در راستای ترویج فرهنگ رضوی و حسینی و تقویت سنت خدمت‌رسانی به نیازمندان در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) صورت پذیرفته است و تلاش می‌شود این روند با همکاری بیشتر خیرین و خادم‌یاران تداوم یابد.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی رفسنجان از اجرای طرح‌های خدماتی دیگر در این ایام نیز خبر داد و گفت: در چایخانه‌های سطح شهرستان، روزانه شربت، شله‌زرد، شیر و آب‌طالبی میان عزاداران توزیع می‌شد تا ضمن احیای سنت‌های حسینی، پذیرایی شایسته‌ای از زائران سیدالشهدا (ع) انجام گیرد.

وی با اشاره به اینکه ارزش ریالی خدمات ارائه‌شده در دهه نخست محرم بالغ بر یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان است، خاطرنشان کرد: این اقدامات با مشارکت خادم‌یاران و خیرین و در تجلّی عشق به اهل‌بیت (ع) انجام شده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها