کد خبر : ۳۷۰۹۷۳
۱۳:۴۳

۱۴۰۴/۰۴/۲۳
سخنران جلسه زلال سخن در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع):

روزی حرام، انسان را از دین خارج می‌کند

روزی حرام، انسان را از دین خارج می‌کند
 سخنران جلسه زلال سخن در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع)، گفت: روزی حرام، انسان را، از دین، خارج می‌کند.

 به گزارش آستان نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدیان، در جلسه زلال سخن آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) که با حضور خادمان این آستان مبارک، برگزار شد، گفت:  تاریخ در حال تکرارشدن است و ممکن است برخی از افراد جامعه مانند حادثه کربلا، امام خود را فراموش کنند.
وی افزود: یکی از مواردی که باعث می‌شود امام خود را تنها بگذاریم، مال حرام است، روزی حرام، انسان را، از دین خارج می‌کند.
این کارشناس مذهبی، با بیان این که  افراد در زمان امام حسین (ع) چند گروه بودند، اظهار کرد: عده‌ای از این افراد در شهرهای مختلف، با حضور حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مخالفت می‌کردند، کسانی که با به تأخیرانداختن حضورشان در کنار امام حسین (ع)، ایشان را تنها گذاشتند و در لشکر دشمن بودند.
وی، افزود: بیشتر کسانی که در لشکر امام حسین (ع) بودند، بعد از نماز ظهر روز عاشورا رفتند و گروهی هم وقتی فهمیدند امام حسین (ع) تنها هستند، حاضر به همراهی ایشان شدند، ولی برای همراهی دیر بود و نتوانستند به یاری حضرت برسند.
نژاد محمد، خاطرنشان کرد: رزق حلال، تربیت درست و ایمان، راهنمای انسان است و در همه حال او را به مسیر درست هدایت می‌کند که همان راه انبیا و اولیای الهی است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها