کد خبر : ۳۷۱۱۷۰
۰۴:۴۷

۱۴۰۴/۰۴/۳۰

پذیرایی رضوی از کنکوری‌های اراک و خنداب

پذیرایی رضوی از کنکوری‌های اراک و خنداب
معاون اجتماعی کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی از پذیرایی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ در موکب‌های امام رضا (ع) در اراک و خنداب خبر داد.

مجتبی تاجیانی معاون اجتماعی کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: به مناسبت شروع کنکور سراسری ۱۴۰۴، خادم‌یاران رضوی در اراک در موکب امام رضا (ع) با ارائه خدمات ویژه از داوطلبان کنکور سراسری  پذیرایی کردند.

وی افزود: این موکب با صرف هزینه‌ای بیش از ۴.۵ میلیون تومان، یک هزار و۳۰۰ لیوان شربت میان داوطلبان توزیع کرد و جلوه‌ای از همدلی و خدمت‌رسانی به نسل آینده‌ساز کشور را به نمایش گذاشت.

تاجیانی تصریح کرد: خادم‌یاران رضوی با ایجاد فضایی مزین به پرچم‌های متبرک حرم مطهر، محیطی معنوی برای داوطلبان فراهم آوردند تا پیش از ورود به جلسه آزمون، لحظاتی آرامش‌بخش را تجربه کنند.

معاون اجتماعی کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی گفت: هم‌زمان با برپایی موکب امام رضا (ع) در اراک، این اقدام در خنداب توسط خادم‌یاران با همکاری آموزش‌وپرورش، با توزیع شربت و آب بین ۱۵۰ خانواده کنکوری انجام شد.

وی بیان داشت: این اقدامات خیرخواهانه با همکاری نهادهای محلی و خیرین انجام شده و نشان‌دهنده همدلی و خدمت‌رسانی خادم‌یاران رضوی به اقشار مختلف جامعه است.

تاجیانی در پایان خاطرنشان کرد: موکب امام رضا (ع) در دانشگاه اراک علاوه بر خدمت به کنکوری‌ها، برای ایام اربعین حسینی آماده می‌شود و میزبان زائران از استان‌های شرق و شمال کشور خواهد بود.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها