کد خبر : ۳۷۱۸۰۶
۱۸:۰۰

۱۴۰۴/۰۵/۱۶

صبحانه‌ای به طعم عشق در موکب امام رضا (ع) اراک

صبحانه‌ای به طعم عشق در موکب امام رضا (ع) اراک
در مسیر اربعین، موکب امام رضا (ع) اراک هر صبح با عطر نان تازه و چای داغ، میزبان زائرانی است که خستگی راه را با طعمی از عشق از تن به‌در می‌کنند.

به گزارش آستان نیوز از استان مرکزی؛ در موکب امام رضا (ع) اراک، قلب‌هایی لبریز از عشق می‌تپد؛ همگام با قدم‌های زائران اربعین. در این اقیانوس بیکران ارادت، موکب امام رضا (ع) نه‌تنها سرپناهی برای خستگی جسم‌هاست، بلکه مأمنی برای آرامش روح‌هایی است که از فرسنگ‌ها راه، به شوق زیارت، خود را به مسیر حریم حسینی رسانده‌اند.

با هر طلوع خورشید، در دل این موکب، قصه‌ای تازه از عشق آغاز می‌شود؛ قصه‌ای که قهرمانانش، خادمینی هستند که نه برای اجر و مزد، بلکه تنها به عشق حسین (ع)، با نیتی خالص آستین همت بالا زده‌اند. از نخستین لحظات سحر، زمانی که هنوز شب، رخت تاریکی را برنچیده، عطر نان تازه و چای حضرتی در فضای موکب می‌پیچد. دیگ‌های بزرگ به جوش می‌آیند و صبحانه‌ای با طعم مهر، با دستان پرمهر بانوان و مردانی که اشک شوق زیارت در نگاهشان موج می‌زند، مهیا می‌شود.

هر برشی که بر نان می‌خورد، هر قطره آبی که در کتری می‌جوشد، و هر لقمه‌ای که آماده می‌شود، آمیخته با دعاست؛ دعای خیری برای زائری که شب گذشته را با خستگی راه اما با دلی سرشار از امید، تا صبح سر کرده است. دعایی برای قبولی زیارت، برای اجابت حاجات، و برای اینکه این مسیر، پلی باشد به‌سوی معبود.

اینجا، مهمان‌سرای موکب، تنها مکانی برای توزیع غذا نیست؛ اینجا کورهٔ عشقی است که شعله‌هایش با هر “یا حسین” و “یا رضا” افروخته‌تر می‌شود. خادمین ساعت‌ها می‌ایستند، خم می‌شوند، جابه‌جا می‌کنند، اما خستگی، بر چهره‌هایشان نقش نمی‌بندد. چشمانشان برق می‌زند از شوق دیدن زائری که با یک‌لقمه‌نان، یا فنجانی چای گرم، خستگی راه را به در می‌کند و لبخند بر لب می‌نشاند.

چه بسیارند زائرانی که پس از پیمودن راهی طولانی، با دیدن سفره صبحانه موکب امام رضا (ع)، اشک در چشمانشان حلقه می‌زند؛ اشکی نه از سر خستگی، بلکه از مهر و محبت بی‌پایانی که در این موکب جاری است. اشکی که می‌گوید: «اینجا خانه ماست، اینجا ایران امام رضاست.»

و آنگاه که نخستین پرتوهای خورشید بر چهره‌های خسته اما مصمم زائران می‌تابد و آنان با کوله‌باری از عشق و ارادت، به‌سوی خیمه‌گاه معشوق قدم برمی‌دارند، خادمان موکب امام رضا (ع)، با دلی آرام و لبانی خندان، مسیر عشق را ادامه می‌دهند. آنان خوب می‌دانند که هر “یا حسین” زائری که از اینجا راهی کربلا می‌شود، هزاران “یا رضا” برایشان به ارمغان خواهد آورد.این است روایت عشق؛ در موکب امام رضا (ع)، در مسیر اربعین حسینی.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی برگزاری آیین سیاه‌پوشی حرم رضوی با حضور مادران و همسران شهدا امضای تفاهم‌نامه همکاری پنج‌ساله بنیاد پژوهش‌های اسلامی و دانشگاه مطالعات خارجی توکیو برگزاری آیین افتتاحیه همایش آموزشی - تربیتی «معراج» با محوریت نماز و مهدویت رونمایی از کتاب «فرزند بی‌نهایت» با موضوع شهید بهشتی در کتابخانه رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها