کد خبر : ۳۷۱۹۴۵
۲۱:۵۲

۱۴۰۴/۰۵/۱۹

دیدارمدیر عالی حرم مطهر رضوی با نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی 

دیدارمدیر عالی حرم مطهر رضوی با نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی 
رضا خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر رضوی، با حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش آستان نیوز، رضا خوراکیان در دیدار با حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، ضمن گرامیداشت نام و یاد آیت‌الله آل‌هاشم، شهید اردیبهشت‌ماه که به همراه آیت‌الله رئیسی به دیدار معبود شتافت، بیان کرد: یاد و نام این عالم مجاهد و خادم صدیق انقلاب، همواره در دلها  زنده خواهد ماند.
وی سپس با آرزوی توفیق برای حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مطهری‌اصل، به اهمیت حضور هیئت‌های عزادار آذری‌زبان در آیین‌های دهه پایانی ماه صفر اشاره و تأکید کرد: هیئت‌های آذری‌زبان با شور حسینی و آیین‌های خاص خود، جلوه‌ های کم‌نظیری از عشق به اهل‌بیت(ع) را، در حرم رضوی، به نمایش می‌گذارند.
حجت‌الاسلام و المسلمین مطهری‌اصل، امام جمعه تبریز نیز، در این دیدار، ضمن قدردانی از میزبانی آستان قدس رضوی، خاطرنشان کرد: خدمت‌رسانی شایسته به زائران، به‌ویژه عزاداران دهه پایانی ماه صفر، رسالتی بزرگ است که با همدلی و همکاری دستگاهها، می‌توان آن را به بهترین شکل،مدیریت کرد.
در ادامه نشست، تاریخچه آیین «شاه‌حسین‌گویان» و برنامه‌های ویژه عزاداری استان آذربایجان، به همراه دیگر مسائل فرهنگی و خدمات‌رسانی به زائران آذری‌زبان، بررسی شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها