کد خبر : ۳۷۲۵۴۶
۲۰:۳۱

۱۴۰۴/۰۵/۳۰

هجدهمین محفل قرآنی اراک در سوگ آفتاب هشتم برگزار شد

هجدهمین محفل قرآنی اراک در سوگ آفتاب هشتم برگزار شد
در آستانه سالروز شهادت حضرت امام رضا (ع)، هجدهمین محفل انس با قرآن کریم با حضور گسترده قاریان برجسته، حافظان قرآن، خادم‌یاران رضوی و عاشقان قرآن و عترت در مسجد کربلایی ابوالحسن اراک برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از مرکزی؛ این مراسم که به همت مجمع قرآنیان اراک و با همکاری کانون خدمت رضوی قرآنی برگزار شد، شبی سرشار از معنویت و عشق به اهل‌بیت (ع) را برای حاضران رقم زد. 

مراسم رأس ساعت ۲۰ با نوای ملکوتی اذان و صلوات خاصه حضرت رضا (ع) آغاز شد. در بخش ابتدایی، استاد علی فراهانی، قاری ممتاز استان مرکزی آیاتی از کلام‌الله مجید را تلاوت کرد و فضای مسجد را عطرآگین ساخت. 

در ادامه استاد حاج مجید جیریایی، از قاریان برجسته کشوری با تلاوتی دل‌انگیز از سوره مبارکه مریم حضار را به وجد آورد و حاج مجتبی تاجیانی، ذاکر نام‌آشنای اهل‌بیت (ع) با مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت امام رضا (ع) دل‌های حاضران را به حرم رضوی پیوند داد. 

همچنین، گروه تواشیح بریر همدانی و گروه نوجوانان فرازخوان با اجراهای شورانگیز خود جلوه‌ای ویژه به مراسم بخشیدند و نویدبخش آینده‌ای روشن برای نسل جدید قاریان و حافظان قرآن شدند. 

استاد میر مالکی، حافظ کل قرآن کریم نیز با تلاوت ترتیل آیاتی از قرآن، زیبایی کلام وحی را به نمایش گذاشت و در بخش دیگری از مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین رودبارانی، مسئول ستاد اقامه نماز استان مرکزی در سخنانی کوتاه به اهمیت پیوند قرآن و نماز در زندگی معنوی تأکید کرد و این دو را رکن اساسی حیات طیبه دانست. 

این محفل نورانی پس از ساعاتی پرشور با دعای جمعی برای تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر (عج) و توزیع غذای نذری میان حاضران به پایان رسید. 

این مراسم نه‌تنها فرصتی برای انس با قرآن و اهل‌بیت (ع) فراهم کرد، بلکه بار دیگر جلوه‌ای از همدلی و عشق مردم اراک به فرهنگ رضوی را به نمایش گذاشت. 

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها