تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
به گزارش آستان نیوز، به مناسبت روز رحلت پیامبر عظیمالشان اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص) و شهادت کریم اهلبیت، امام حسن مجتبی(ع)، دفتر مکبّرین حرم مطهر رضوی، برنامهای مشترک با حضور دو گروه فعال، برگزار کرد.
در این مراسم، جلسه قرآنی «مشکات» که هر هفته میزبان نخبگان قرآنی است، در کنار هیئت خدمه نوجوان در دفتر مکبرین واقع در باب الهادی (ع) حضور یافتند تا با همافزایی، آیینی پرشور و معنوی رقم بزنند.
قاریان برجسته نوجوان با تلاوت آیاتی از قرآن کریم، آغازگر مراسم بودند و پس از آن سخنرانی معنوی سید سلیمانی و فیض منبر و مداحی یاسر رحمانی برگزار شد.
در ادامه، قرائت شعرخوانی حجت الاسلام سید روح الله موید و عزاداری و سینهزنی در سوگ پیامبر رحمت(ص) و امام حسن(ع) حال و هوایی ویژه، به مراسم بخشید.
این آیین که با حضور 250 نفر از نوجوانان ۱۲ تا ۲۰ ساله برگزار شد، جلوهای از پیوند نسل جوان با قرآن کریم و اهلبیت(ع) را به نمایش گذاشت.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز