کد خبر : ۳۷۲۷۹۱
۱۱:۴۳

۱۴۰۴/۰۶/۰۲

۱۰۰ خادم‌یار آران و بیدگلی پذیرای زائران رضوی در مشهد شدند

۱۰۰ خادم‌یار آران و بیدگلی پذیرای زائران رضوی در مشهد شدند
دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان آران و بیدگل گفت: موکب کانون خدمت رضوی امام رضا (ع) شهرستان آران و بیدگل برای سومین سال متوالی و در ایام رحلت رسول اکرم (ص)، شهادت امام حسن و امام رضا (ع) در میدان شهدای مشهد پذیرای زائران و سوگواران رضوی است.

عباس آذرباد، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان آران و بیدگل در گفتگو با آستان نیوز با اشاره به اینکه موکب امام رضا (ع) این شهرستان به نمایندگی از دبیرخانه استان اصفهان در مشهد حضور دارد، اظهار داشت: این موکب با حضور ۱۰۰ نفر از خواهران و برادران خادم‌یار، یاور و سفیران رضوی به مدت چهار روز از روز پنجشنبه ۳۰ مرداد تا پایان روز یکشنبه دوم شهریور هم‌زمان شهادت امام رضا (ع) پذیرای زائران و سوگواران رضوی است. 

وی همکاری و مساعدت شهرداری، هیئت علی ابن موسی‌الرضا (ع) و دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی آران و بیدگل را در برپایی موکب امام رضا (ع)، یادآور شد و افزود: پذیرایی موکب از زائران رضوی شامل چای، شربت بیدمشک و آب‌لیمو، کیک، هندوانه، آب سرد و پخت و توزیع غذای گرم به تعداد ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ پرس در وعده است. 

آذرباد هزینه برپایی موکب و پذیرایی را بیش از ۱۰۰ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: خادم‌یاران رضوی آران و بیدگل روزانه ۱۲ ساعت در موکب خدمت‌رسانی می‌کنند. 

 دبیر کانون‌های خدمت رضوی آران و بیدگل خاطرنشان کرد: موکب خادم‌یاران کانون امام رضا (ع) آران و بیدگل که هماهنگی و مقدمات استقرار آن از سه هفته قبل انجام شد در فضایی به وسعت ۶۴ مترمربع با حضور ۳۰ خادم‌یار مرد و ۷۰ خادم‌یار زن به هم‌وطنان خدمت‌رسانی می‌کند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها