کد خبر : ۳۷۳۶۲۲
۱۵:۲۸

۱۴۰۴/۰۶/۲۲

مدیر جدید کانون‌های خدمت رضوی ایلام معارفه شد + تصاویر

مدیر جدید کانون‌های خدمت رضوی ایلام معارفه شد + تصاویر
در مراسمی با حضور احمد میرزاده، مدیر مرکز خادم‌یاری و کانون‌های خدمت رضوی بنیاد کرامت، مهدی چناری به‌عنوان مدیر جدید کانون‌های خدمت رضوی استان ایلام معرفی شد و از زحمات حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدباقر هاشمی تقدیر به عمل آمد.

به گزارش آستان نیوز از ایلام؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین اله‌نور کریمی تبار، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام، در این مراسم اظهار داشت: توفیق پیدا کردن برای عضویت در کانون‌های خدمت رضوی نشانه حب اهل‌بیت است و کارکردهای این مرکز آن را به‌عنوان الگویی برای کل کشور تبدیل کرده است.

وی افزود: این فعالیت از آنجا به‌عنوان یک الگو مطرح است که فرد بدون چشم‌داشتی وقت و آورده خود را در راه رفاه و ادامه حیات دیگران هزینه کند؛ مانند آنچه که در اربعین حسینی در استان ایلام شاهد هستیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با اشاره به جمعیت ۱۶۰ هزارنفری خادم‌یاران رضوی در سراسر کشور، تصریح کرد: این افراد تلاش دارند تا جلوه‌ای از حکومت جهانی امام عصر (عج) را به دنیا نشان بدهند.

کریمی تبار با تأکید بر تبیین رسانه‌ای این موضوع، گفت: این حرکت جلوه‌ای محبتی از اسلام را ارائه می‌دهد همان‌گونه که انقلاب اسلامی ظلم‌ستیزی را در جهان تبدیل کرد.

وی ادامه داد: خادم‌یار بودن رضوی برای خود فرد و خانواده و نسل فرد برکت‌های فراوان و بی‌شماری خواهد داشت.

 نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با اشاره به در دست‌ساخت بودن زائرسرای رضوی مردم استان ایلام در مشهد افزود: اگر جمعیت خادم‌یار رضوی استان ایلام هر کدام بتوانند ۱۰ میلیون تومان را برای کمک به ساخت این زائرسرا جمع کنند، مطمئناً این مکان فرهنگی و رفاهی زودتر در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

احمد میرزاده، مدیر مرکز خادم‌یاری و کانون‌های خدمت رضوی بنیاد کرامت نیز در این مراسم اظهار داشت: سفر امام رضا (ع) به ایران و خراسان دو برکت را به ارمغان آورده است که یکی توسعه و ترویج مکتب تشیع در ایران و کشورهای آن زمان و دیگری پاسداشت قیام امام حسین علیه‌السلام در واقعه عاشورا است.

وی با بیان اینکه ظرفیت بزرگ امام رضا (ع) با محوریت همبستگی ملی و اتحاد مقدس است و می‌تواند در این زمینه نقش بسیار مهمی را به انجام برساند، افزود: این بستر می‌تواند ایران را به صحن امام رضا (ع) تبدیل کند.

 میرزاده تصریح کرد: در سال ۱۳۹۶ مرحوم شهید رئیسی بر توسعه خدمت مخدوم و توسعه خادم تأکید ویژه‌ای داشتند که هدف آن گسترش خدمت رضوی بود که در این راستا دفتر نمایندگی آستان قدس در مناطق مختلف کشور تأسیس شد؛ اما از آنجا که هدف آستان خدمات مردم پایه و ساختن الگویی این زمینه بود این دفاتر به نام مدیریت کانون‌های خدمت رضوی تغییر نام داد و در قالب آن ۲۰ قانون خدمت باهدف ارائه خدمات تخصصی شکل گرفت.

مدیر مرکز خادم‌یاری و کانون‌های خدمت رضوی بنیاد کرامت گفت: شأن حضور در مسئولیت‌های مختلف کانون‌ها شأن نوکری امام رضا (ع) است و از نماینده محترم ولی‌فقیه در استان و مجموعه سازمان‌ها و نهادها تقاضامندیم که کانون‌های خدمت رضوی را در راستای انجام این وظیفه مهم کمک کنند.

وی ادامه داد: هنر مدیر استانی این است که جمعیت ۶۰۰ هزارنفری مردم استان ایلام را زیر چتر کانون‌ها قرار دهد و نشست معارفه و تکریم امروز عهد مشترک کسانی است که دغدغه فعالیت در این عرصه را داشته باشند.

در ادامه این مراسم، «مهدی چناری» مدیر جدید کانون‌های خدمت رضوی ایلام نیز با ارائه برنامه‌های پیشرو در کانون، خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۲۰ مسجد در مرکز استان و ۱۰ مسجد در شهرستان‌ها به‌عنوان پایلوت انتخاب خواهند شد و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را ارائه خواهند داد و شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها از خدمات کانون‌های خدمت رضوی برخوردار خواهند شد و تا پایان سال آینده این تعداد به ۱۸۰ مسجد خواهد رسید.

گفتنی است، در پایان این مراسم از زحمات حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدباقر هاشمی تقدیر و مهدی چناری به مدت ۲ سال به‌عنوان مدیر جدید کانون‌های خدمت رضوی در استان ایلام منصوب شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
اقامه عزای زائران حرم مطهر رضوی در سوگ سیده النساء العالمین برگزاری مراسم «سوگواره یاس نبوی» با حضور ۷۰۰ ذاکر نوجوان در حرم مطهر رضوی اجتماع باشکوه دختران نوجوان در سوگ حضرت زهرا (س) در حرم مطهر رضوی کنگره آیت‌الله میلانی (ره) آغاز نهضت گفتمانی در معرفی میراث علمی ماندگار حل مسئله پوشش با گفت‌و‌گو، تبیین و آگاه‌سازی جامعه به دست می‌آید ویژه‌برنامه «سوگواره یاس» در حرم مطهر رضوی بازدید طلاب حوزه علمیه شیروان از نمایشگاه «رواق خدمت» آستان قدس رضوی جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو»
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها