آخرین اخبار
کد خبر : ۳۷۴۰۴۱
۱۰:۳۶

۱۴۰۴/۰۷/۰۲

برگزاری کارگاهای آموزشی رایگان «مهرگان ملک» در کتابخانه و موزه ملی ملک

برگزاری کارگاهای آموزشی رایگان «مهرگان ملک» در کتابخانه و موزه ملی ملک
کتابخانه و موزه ملی ملک، چهار کارگاه‌ آموزشی متنوع و رایگان هنری در قالب ویژه برنامه «مهرگان ملک» را، در مهرماه 1404، در این موقوفه فرهنگی آستان قدس رضوی در تهران، برگزار می‌کند.

به گزارش آستان نیوز، این برنامه‌های آموزشی به مناسبت گرامی‌داشت ثبت جهانی جشن مهرگان، هفته گردشگری، هفته کودک و روز تهران، با حضور هنردوستان به‌ویژه گروه سنی کودک و نوجوان، در ششم، هفتم، سیزدهم و شانزدهم مهر سال جاری، در کتابخانه و موزه ملی ملک در پایتخت، برپا خواهد شد. 
کارگاه آموزشی اوریگامی با عنوان «تهران لک لک دارد»، برپایه نقش لک‌لک در آثار گنجینه ملک و با محوریت ساخت پرنده لک‌لک و کارگاه آموزشی با عنوان «تار و پود» به منظور آشنایی با پارچه‌ها و دست‌بافته‌ها با محوریت دست‌بافته‌های این گنجینه، ویژه کودک و نوجوان، به ترتیب، یکشنبه، 6 مهرماه و دوشنبه، 7 مهرماه، در این موقوفه، اجرا می‌شود. 
کارگاه آموزشی آشنایی با طراحی نقشه قالی با عنوان،«نقشِ گره» نیز، برپایه نقش‌های فرش در گنجینه ملک، یکشنبه، 13 مهرماه، در کتابخانه و موزه ملی ملک، برگزار خواهد شد. 
همچنین می‌توان به کارگاه «سفر به جهانِ دیوها» با محوریت آموزش ساخت موشن شخصیت‌های شاهنامه با توجه به آثار شاهنامه‌ای در گنجینه ملک، ویژه کودک و نوجوان، اشاره کرد که چهارشنبه، 16 مهرماه سال جاری، در این مجموعه، برپا می‌شود.

چگونگی نام‌نویسی

با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش کارگاه‌های رایگان مهرگان ملک، حضور در آن با نام‌نویسی ممکن خواهد بود. علاقه‌مندان برای نام‌نویسی در این کارگاه‌ها، می‌توانند با مدیریت آموزش مجموعه با شماره تلفن: 66726613-021 (داخلی 132)، تماس بگیرند و یا به شماره تلفن همراه: 09029547269، در پیام‌رسان‌های واتساپ و بله، پیام ارسال کنند.
گفتنی است، کتابخانه و موزه ملی ملک توسط زنده‌یاد حاج حسین آقا ملک در سال 1316 شمسی، وقف بارگاه ملکوتی رضوی شده و در حال حاضر به نشانی تهران، خیابان امام خمینی(ره)، خیابان سی‌تیر، خیابان یارجانی، خیابان ملل متحد(میدان مشق)، پذیرای اهل علم‌ و هنر است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
بازدید اساتید دانشگاه فردوسی از موزه و مرکز نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی طرح تعالی خانواده رضوی آغاز شد جمعی از بانوان فرهیخته روسی با فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی باغ خاتون آشنا شدند مداح واقعی کسی است که حقیقت تاریخ را منعکس کند زنان در طول تاریخ پرچم‌داران ولایت‌مداری و یاور دین بوده‌اند زن، بنیان‌گذار اندیشه و راوی حقیقت در مسیر جهاد تبیین است برپایی کارگاه آموزشی «اعتبارسنجی مجلات علمی داخلی و خارجی» در کتابخانه رضوی حضور وحدت ساز علمای اهل‌سنت در اجلاس پیر غلامان حسینی در مشهد هرجا گرفتاری باشد، نام اهل‌بیت (ع) گشایش است عشق به اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است راه اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است پیر غلامی اهل‌بیت (ع) یادگار یک‌عمر دلدادگی است نوکری اهل‌بیت (ع) از کودکی در وجودمان ریشه دارد ثبت ۲۰۰ قطعه مداحی محلی؛ پیر غلام گچسارانی نغمه‌های کهگیلویه و بویراحمد را به حرم رضوی آورد خدمت به امام حسین (ع) بزرگ‌ترین موهبت الهی است پیوند مداحان جوان با سنت‌های اصیل روضه‌خوانی است چهارمین اجلاسیه تجلیل از بانوان پیر غلام حسینی در حرم رضوی برگزار شد برگزاری دورهمی مربیان سبک زندگی خانوادگی در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) رشد ۵۷ درصدی سود عملیاتی صنایع غذایی رضوی در نیمه نخست ۱۴۰۴ آغاز فرآوری طلای سفید در منطقه ویژه اقتصادی سرخس تشرف ۱۰۰۰ زائر اولی استان مرکزی به حرم مطهر امام رضا (ع)
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها