کد خبر : ۷۰۰۷۲۴
۱۵:۳۰

۱۴۰۴/۰۸/۰۱

دیدار خادمیاران و صلح‌یاران رضوی خراسان جنوبی با رئیس کل دادگستری استان

دیدار خادمیاران و صلح‌یاران رضوی خراسان جنوبی با رئیس کل دادگستری استان
در راستای توسعه فرهنگ صلح و سازش و اجرای برنامه‌های کانون مشاوره حقوقی خادمیاران و صلح‌یاران رضوی، جمعی از خادمیاران رضوی خراسان جنوبی با رئیس دادگستری کل خراسان جنوبی، دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش آستان‌نیوز، نشست مشترک مدیران کانون‌های خدمت رضوی خراسان جنوبی با مسئولان دستگاه قضایی استان با هدف گسترش همکاری‌ها در زمینه ترویج فرهنگ صلح و سازش برگزار شد.

در این نشست، محمدعلی ابراهیمی مدیر کانون‌های خدمت رضوی خراسان جنوبی با تبیین اهداف و مصادیق فعالیت این کانون‌ها اظهار داشت: نقش خادمیاران در گسترش فرهنگ خدمت و همدلی، سازنده و کارساز بوده و فعالیت آنان به عنوان صلح‌یاران رضوی در کاهش اختلافات اجتماعی بسیار ارزشمند و مؤثر است.

همچنین محمدحسین قبولی دبیر کانون مشاوره حقوقی خادمیاران، گزارشی از عملکرد این کانون در زمینه ترویج فرهنگ صلح و سازش و اصلاح ذات‌البین در مرکز و شهرستان‌های استان ارائه کرد.

در ادامه، حجت‌الاسلام وحدانی‌نیا معاون توسعه حل اختلاف و حجت‌الاسلام زارع‌حسینی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی، ضمن قدردانی از تلاش خادمیاران رضوی، بر تأثیر مثبت فعالیت‌های آنان در کاهش حجم پرونده‌های مرتبط با آسیب‌های اجتماعی و صلح و سازش در دادگستری استان تأکید کردند.

در پایان، عبداللهی رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی، با اشاره به اهمیت صلح و سازش از منظر آموزه‌های دینی، خواستار فرهنگ‌سازی گسترده‌تر در این زمینه شد و بر تقویت روحیه صبر و امید در جامعه و بهره‌گیری از افراد مجرب و آگاه در عرصه میانجیگری تأکید کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها