به گزارش آستان نیوز از سیستان وبلوچستان، حسین علی درویش زاده دبیر کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان زاهدان گفت: جلسه کارگروه اشتغال با حضور مسئولین کانون های محله ای شهرستان زاهدان با هدف برنامه ریزی و توضیحات شرایط اعطای تسهیلات خود اشتغالی به جامعه هدف در محل دفتر کانون مرکزی شهرستان زاهدان برگزار شد.
دبیر کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان زاهدان در این جلسه افزود: از محل اعتبارات جزء (۷-۱) بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه سال جاری مبلغی بالغ بر ۲۵۸ میلیارد ریال در قالب تسهیلات اشتغالزایی بنیاد کرامت رضوی در اختیار مدیریت کانون های خدمت رضوی استان سیستان وبلوچستان، برای اجرای طرح های اشتغالزایی قرار گرفته است.
وی همچنین اشاره داشت: به جهت ارتباط مستقیم کانون های محله ای خدمت رضوی با شبکه مخدومین اولویت معرفی شنوندگان جهت دریافت با کانون های محله ای است که این تسهیلات پس از ارزیابی و شناسایی افراد واجد شرایط با نظر مدیریت کانون های خدمت رضوی به بانک های عامل معرفی و پرداخت آن به متقاضیان انجام خواهد شد.
درویش زاده اعلام کرد: با تخصیص اعتبارات اشتغالزایی، در نظر داریم ضمن توانمند سازی جامعه هدف که کارآفرین های زیر دهک ۵ هستند این عزیزان را از سمت خدمت گیری به خدمت رسانی به جامعه محروم معرفی نموده و از ظرفیت و توان خادمیاران و یاوران رضوی در تخصصهای مختلف برای خدمترسانی به محرومین و افراد نیازمند استفاده کنیم.
این مقام مسئول با تاکید بر این نکته که تشکیلاتی که منتسب به امام مهربانی ها(ع) باید از هر جهت شایسته باشد، افزود:ما به عنوان خادمین زوار حضرت امام رضا(ع) باید تشکیلاتی و منظم کار کنیم تا بتوانیم نقش خود را در بهبود وضعیت اقتصادی خانواده های تحت حمایت، افزایش فرصتهای شغلی پایدار و حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه به خوبی ایفا کنیم.
دبیر مرکزی کانون های خدمت رضوی شهرستان زاهدان خاطر نشان کرد: به منظور رفع نواقص و یا ابهامات و ارائه مشاوره کارآفرینی برای اخذ مجوز کسب و کارهای خانگی یک کارشناس از طریق دبیرخانه تعیین شده است تا به بهترین شکل و سریع ترین زمان این تسهیلات به متقاضیان ارائه شود.
انتهای پیام/