آخرین اخبار
کد خبر : ۷۰۰۸۲۰
۲۱:۵۴

۱۴۰۴/۰۸/۰۵
مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی خبر داد

اجرای طرح مدیریت بهینه مصرف آب در واحد دامپروری کنه بیست

اجرای طرح مدیریت بهینه مصرف آب در واحد دامپروری کنه بیست
مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی، از اجرای طرح نوین «خشک‌دوشی»، در راستای صرفه‌جویی قابل‌توجه در مصرف آب، افزایش کیفیت شیر و ارتقای بهداشت محیط شیردوشی در واحد دامپروری صنعتی کنه بیست رضوی، خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، باتوجه‌به کاهش بارندگی‌ها و اهمیت مدیریت منابع آب در بخش کشاورزی و دامپروری، شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی با اجرای رویکردهای علمی و فناورانه در واحد کنه بیست، توانسته است الگوی موفقی از مدیریت بهینه مصرف آب در صنعت شیر کشور، ارائه دهد.
مهندس محبی، با اشاره به اینکه صنعت دامپروری از بخش‌های پرمصرف آب است، بیان کرد: در سال‌های اخیر، تلاش ما بر آن بوده است تا با بهره‌گیری از روش‌های نوین، ضمن افزایش کمی و کیفی شیر تولیدی، میزان مصرف آب در فرایندهای مختلف از جمله شیردوشی را، به حداقل برسانیم.
وی، افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه، جایگزینی روش خشک‌دوشی به‌جای شست‌وشوی پستان‌ها با آب، پیش از دوشش است. 
 در این روش، به‌جای استفاده از آب، از دستمال‌های مرطوب یا حوله‌های بهداشتی آغشته به مواد ضدعفونی‌کننده استفاده می‌شود که هم از نظر بهداشتی مؤثر است و هم در کاهش مصرف آب، نقش چشمگیری دارد.
مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی، بیان کرد: در واحد صنعتی کنه بیست، با بهبود وضعیت بهداشتی دام‌ها، مدیریت صحیح بستر، خروج سریع کود و اجرای پروتکل‌های بهداشتی، شرایط لازم برای اجرای کامل فرایند خشک‌دوشی، فراهم شده است.
 محبی، خاطرنشان کرد: در روش معمولی، شست‌وشوی نوک کارتیه‌ها با مواد ضدعفونی‌کننده و سپس خشک‌کردن آنها با دستمال‌کاغذی، نیازمند مصرف حجم بالایی از آب است، اما استفاده از دستمال‌های ضدعفونی آماده، علاوه بر صرفه‌جویی در آب، موجب تسریع کار، کاهش هزینه‌های جاری و افزایش بهداشت محیط شیردوشی، می‌شود.
وی، تصریح کرد: خشک‌دوشی یک سرمایه‌گذاری کوچک اما با بازدهی بالا ست که علاوه بر کمک به حفظ ذخایر آبی، کیفیت شیر را افزایش داده و از بروز بیماری‌های پستانی جلوگیری می‌کند. 
این روش همچنین سبب کاهش پساب و آلودگی محیطی شده و گامی مؤثر در جهت پایداری محیط‌زیست و مدیریت منابع آب، به شمار می‌رود.
محبی، در پایان گفت: تجربه موفق اجرای این طرح در واحد کنه بیست رضوی نشان داده است که با استفاده از راهکارهای علمی و تجهیزات نوین، می‌توان مصرف آب را در گاوداری‌ها به میزان چشمگیری کاهش داد و هم زمان کیفیت و بهره‌وری تولید را، ارتقا بخشید.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
برپایی مراسم یادبود چهلمین روز درگذشت استاد سرشور خراسانی در حرم رضوی برگزاری دوره آموزش تخصصی توسعه فردی ویژه مدیران آستان قدس رضوی مدیر جدید کانون‌های خدمت رضوی خراسان رضوی معرفی شد چهارشنبه‌ای برای دل‌های دورمانده از حرم کلنگ‌زنی پروژه‌های آموزشی و درمانی در شهرستان سرخس تقدیر میراث فرهنگی از شرکت فرش آستان قدس رضوی در گسترش گردشگری استان پویش اهدای خون در شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی برگزار شد ارتقای ایمنی و پایداری تولید، محور برنامه‌های پدافند غیرعامل توسعه خدمات امنیت سایبری در فاوا رضوی اهدای بسته‌های جشن تکلیف به فرزندان خانواده‌های کارکنان بنیاد کرامت رضوی ارائه 3هزار نفر ساعت آموزش تخصصی مشاوره در۶ ماهه 1404 موکبداران ناشنوای اهل بصره در آغوش بارگاه رضوی انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان کتابخانه و موزه ملی ملک و کمیته ملی المپیک در دویست و شصت و چهارمین برنامه سه‌شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی انجام شد گستره خدمات آستان قدس رضوی در سطح کشور برگزاری نمایشگاه‌های کتاب ویژه هفته تربیت بدنی در کتابخانه‌های آستان قدس رضوی حرم مطهر رضوی، کانون پیوند ایمان، هویت و تمدن اسلامی است راهیابی تیم امدادی دانشگاه امام رضا (ع) به مرحله استانی مسابقات «رفاقت مهر» «سیره اجتماعی امام حسن (ع)»؛ نگاهی به جامعه آرمانی از منظر اهل‌بیت (ع) نخستین جلسه هماهنگی اجلاسیه رؤسای دانشگاه‌های اعتاب مقدسه برگزار شد آغاز به کار دوره‌های آموزشی «مدرسه پاییزه مهارت‌افزایی» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها