آخرین اخبار
کد خبر : ۷۰۰۸۲۰
۲۱:۵۴

۱۴۰۴/۰۸/۰۵
مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی خبر داد

اجرای طرح مدیریت بهینه مصرف آب در واحد دامپروری کنه بیست

مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی، از اجرای طرح نوین «خشک‌دوشی»، در راستای صرفه‌جویی قابل‌توجه در مصرف آب، افزایش کیفیت شیر و ارتقای بهداشت محیط شیردوشی در واحد دامپروری صنعتی کنه بیست رضوی، خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، باتوجه‌به کاهش بارندگی‌ها و اهمیت مدیریت منابع آب در بخش کشاورزی و دامپروری، شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی با اجرای رویکردهای علمی و فناورانه در واحد کنه بیست، توانسته است الگوی موفقی از مدیریت بهینه مصرف آب در صنعت شیر کشور، ارائه دهد.
مهندس محبی، با اشاره به اینکه صنعت دامپروری از بخش‌های پرمصرف آب است، بیان کرد: در سال‌های اخیر، تلاش ما بر آن بوده است تا با بهره‌گیری از روش‌های نوین، ضمن افزایش کمی و کیفی شیر تولیدی، میزان مصرف آب در فرایندهای مختلف از جمله شیردوشی را، به حداقل برسانیم.
وی، افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه، جایگزینی روش خشک‌دوشی به‌جای شست‌وشوی پستان‌ها با آب، پیش از دوشش است. 
 در این روش، به‌جای استفاده از آب، از دستمال‌های مرطوب یا حوله‌های بهداشتی آغشته به مواد ضدعفونی‌کننده استفاده می‌شود که هم از نظر بهداشتی مؤثر است و هم در کاهش مصرف آب، نقش چشمگیری دارد.
مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی، بیان کرد: در واحد صنعتی کنه بیست، با بهبود وضعیت بهداشتی دام‌ها، مدیریت صحیح بستر، خروج سریع کود و اجرای پروتکل‌های بهداشتی، شرایط لازم برای اجرای کامل فرایند خشک‌دوشی، فراهم شده است.
 محبی، خاطرنشان کرد: در روش معمولی، شست‌وشوی نوک کارتیه‌ها با مواد ضدعفونی‌کننده و سپس خشک‌کردن آنها با دستمال‌کاغذی، نیازمند مصرف حجم بالایی از آب است، اما استفاده از دستمال‌های ضدعفونی آماده، علاوه بر صرفه‌جویی در آب، موجب تسریع کار، کاهش هزینه‌های جاری و افزایش بهداشت محیط شیردوشی، می‌شود.
وی، تصریح کرد: خشک‌دوشی یک سرمایه‌گذاری کوچک اما با بازدهی بالا ست که علاوه بر کمک به حفظ ذخایر آبی، کیفیت شیر را افزایش داده و از بروز بیماری‌های پستانی جلوگیری می‌کند. 
این روش همچنین سبب کاهش پساب و آلودگی محیطی شده و گامی مؤثر در جهت پایداری محیط‌زیست و مدیریت منابع آب، به شمار می‌رود.
محبی، در پایان گفت: تجربه موفق اجرای این طرح در واحد کنه بیست رضوی نشان داده است که با استفاده از راهکارهای علمی و تجهیزات نوین، می‌توان مصرف آب را در گاوداری‌ها به میزان چشمگیری کاهش داد و هم زمان کیفیت و بهره‌وری تولید را، ارتقا بخشید.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
تقدیر از مديرعامل صنایع غذایی رضوی در پنجاهمين سالگرد دانشکده کشاورزی فردوسی امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشکده کشاورزی مشهد و شرکت آرد قدس رضوی آیین بزرگداشت آیت‌الله نائینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد آزمون ادواری اداره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم رضوی برگزار شد برگزاری نخستین آیین دفاع از رساله دکتری در حرم مطهر رضوی   سی‌ونهمین نشست روابط عمومی‌های آستان قدس رضوی به میزبانی تربیت بدنی بنیاد کرامت رضوی برگزار شد شکرگزاری و توبه از مهمترین عوامل افزایش نعمت‌های الهی  حمایت معنوی برند «عطر و سوغات رضوی» از دومین آیین اعطای نشان شهید کاوه تبیین نسبت فضل بن شاذان با قیاس در دو مکتب قم و بغداد حمایت آستان قدس رضوی از ۲۸ جلسه قرآن سراسر کشور گام بلند بنیاد کرامت رضوی و خیرین سلامت کشور در حمایت از بیماران صعب العلاج راه پیروزی بر دشمن، ایمان استوار و مقاومت است  برپایی کارگاه تخصصی امر به معروف و نهی از منکر ویژه خادمین میقات‌الرضا(ع) برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیر آستان حضرت حسین بن موسی ااکاظم(ع) با مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی پذیرش شروط سه‌گانه ایران از سوی آمریکا نشان داد هدف اصلی، مذاکره نبود برپایی نمایشگاه "مقیاس تندرستی" در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) جشنواره نان کرمان میزبان محصولات سلامت‌محور صنایع غذایی رضوی بازدید مسئولان ارشد وزارت جهاد کشاورزی از غرفه شرکت آرد قدس رضوی  همایش «خدمتی به وسعت قرآن» در استان البرز برگزار  شد پیوند دانشگاه و وزارت دادگستری در حل مسائل حقوقی استان‌ها دبیرستان آیت‌الله طالقانی طبس میزبان کاروان «سفیران نور» 
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها