به گزارش آستان نیوز، دکتر مجتبی هادیان درباره اهداف حضور در این همایش که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهار کرد: شرکت صنایع غذایی رضوی با هدف معرفی محصولات بدون گلوتن، بیسکوییتهای جو دوسر و بیسکوییتهای بدون شکر بهعنوان فرآوردههایی ویژه بیماران مبتلا به سلیاک و دیابت، در این همایش حضور یافت که این محصولات، به دلیل اهمیتشان در حوزه تغذیه درمانی و بالینی، مورد توجه پزشکان و متخصصان تغذیه قرار گرفتند.
وی افزود: مصرف محصولات بدون گلوتن برای بسیاری از بیماریهای گوارشی، بهویژه سلیاک، از سوی پزشکان توصیه میشود و لازم است این محصولات بهصورت علمی به جامعه درمانی معرفی شوند. در این راستا، واحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع غذایی رضوی تلاش کرده تا ضمن معرفی محصولات خود، بستر ارتباط مستقیم با متخصصان را فراهم کند.
استقبال متخصصان از محصولات بدون گلوتن و بدون شکر
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی با اشاره به بازخورد مثبت بازدیدکنندگان گفت: با توجه به کم بودن تعداد تولیدکنندگان محصولات بدون گلوتن در کشور، استقبال بسیار خوبی از غرفه شرکت صورت گرفت و بسیاری از متخصصان برای نخستینبار با محصولات بدون گلوتن رضوی، آشنا شدند.
وی، ادامه داد: در غرفهی این شرکت، مراکز توزیع نانهای بدون گلوتن رضوی در تهران و شهرستانها معرفی شد و طعم و بافت این محصولات مورد رضایت بازدیدکنندگان قرار گرفت.
هادیان افزود: بیسکوییت بدون شکر رضوی نیز که بهطور خاص برای بیماران دیابتی طراحی شده است، توجه زیادی را به خود جلب کرد. حتی در یکی از تستهای بالینی انجامشده در محل همایش، یکی از پزشکان حاضر اعلام کرد که قند خون بیمار پس از مصرف این بیسکوییت، افزایش نیافته است.
تقویت ارتباط صنعت غذا با جامعه علمی و درمانی
وی درباره سازوکار ارتباط با متخصصان در این همایش توضیح داد: در طراحی غرفه تلاش کردیم ارتباطی دوسویه میان تیم تحقیق و توسعه شرکت و متخصصان تغذیه برقرار کنیم. در این راستا فرمهای بازخورد علمی و نیازسنجی در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت تا نظرات خود را بهصورت مکتوب ثبت کنند.
هادیان، ادامه داد: همچنین تیم فنی ما در طول همایش با پزشکان و پژوهشگران گفتوگوهای تخصصی داشت تا نیازهای واقعی مراکز درمانی را برای پروژههای آینده، دریافت کند.
وی از برنامههای این شرکت برای همکاری علمی با دانشگاهها و مراکز درمانی نیز خبر داد و گفت: هدف این طرحها، تبادل دانش، اجرای پروژههای تحقیقاتی مشترک و بهبود کیفیت محصولات بدون گلوتن است.
هادیان، خاطرنشان کرد: از پیشنهادهای علمی استقبال کردیم و مقدمات چند همکاری در حال بررسی است. بهعنوان نمونه، متخصصان پیشنهاد تولید بیسکوییت بدون گلوتن با ماندگاری بالا را مطرح کردند که،در حال بررسی فنی است..
توسعه سبد محصولات سلامتمحور در برنامه تحقیق و توسعه
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی با اشاره به برنامههای آینده شرکت، اظهار کرد: تولید کیک، بیسکوییت و آرد بدون گلوتن که از درخواستهای اصلی متخصصان تغذیه بود، در دستور کار واحد تحقیق و توسعه قرار دارد. علاوه بر این، پروژه تولید کیک کمکالری نیز در مرحله تحقیقات است و در آینده نزدیک به مرحله تولید خواهد رسید.
وی، تاکید کرد: صنایع غذایی رضوی با تکیه بر ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی خود، تلاش دارد محصولات فراسودمند و مناسب برای بیماران خاص را در سطح ملی گسترش دهد و ارتباط مستمر خود را با جامعه پزشکی و تغذیه کشور، تقویت کند.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز