آخرین اخبار
کد خبر : ۷۰۰۹۴۵
۱۲:۲۷

۱۴۰۴/۰۸/۱۰

بازدید قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی از مجتمع میان‌راهی امام رضا(ع) مزداوند

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی، در جریان سفر به شهرستان سرخس به منظور افتتاح چند پروژه عمرانی و محرومیت زدایی، از مجتمع فرهنگی رفاهی و نمازخانه میان‌راهی امام رضا(ع) واحد شماره ۱۵ در مسیر سرخس-مشهد در مجاورت بخش مزداوند بازدید کرد. مصطفی فیضی، در جریان این بازدید، از نزدیک با نحوه ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی به زائران و مسافران محور سرخس-مشهد آشنا شد و دستورات لازم برای ارتقای سطح کیفی این خدمات را صادر کرد.

مجتمع فرهنگی رفاهی و نمازخانه میان‌راهی امام رضا(ع) واحد شماره ۱۵، در فاصله حدود ۱۲۰ کیلومتری شرق مشهد مقدس و در مجاورت شهر مزداوند واقع شده است. این مجتمع که از سال ۱۳۸۹ به بهره‌برداری رسیده، به عنوان یکی از ایستگاه‌های کلیدی رفاهی در مسیر تردد زائران و مسافران بین‌المللی و داخلی عمل می‌کند. 
امکانات این مرکز شامل نمازخانه، سرویس‌های بهداشتی، رستوران، سوئیت‌های استراحت، فروشگاه و فضاهای فرهنگی است که همگی با هدف تسهیل سفر زائران حضرت رضا(ع) طراحی و تجهیز شده‌اند.
در جریان این بازدید، قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی، از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان مجتمع میان‌راهی امام رضا(ع) مزداوند قدردانی کرد و بر لزوم حفظ استانداردهای بالای بهداشتی، امنیتی و فرهنگی در ارائه خدمات تأکید نمود. 
وی همچنین خواستار گزارش‌گیری مستمر از نقاط قوت و ضعف مجتمع و ارائه پیشنهادهای عملی برای بهبود عملکرد شد.
این بازدید غیرمنتظره، الگویی از مدیریت میدانی و توجه بی‌واسطه به نظرات بهره‌برداران محلی را به نمایش گذاشت و نشان داد که آستان قدس رضوی، فراتر از مدیریت حرم مطهر، نظارت دقیقی بر تمامی اماکن و خدمات وابسته در سراسر کشور دارد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نخستین جلسه هماهنگی اجلاسیه رؤسای دانشگاه‌های اعتاب مقدسه برگزار شد آغاز به کار دوره‌های آموزشی «مدرسه پاییزه مهارت‌افزایی» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) عدالت، پیوند امامت و حکمرانی؛ درس‌هایی از سیره رضوی در «عیون اخبار الرضا (ع)» عیون اخبار الرضا(ع)؛ گنجینه‌ای مغفول برای نظام‌مندسازی اخلاق اسلامی پروژه انتقال گاز به مجتمع باغات پسته گناباد به بهره‌برداری رسید تفاهم‌نامه همکاری بذر و نهال رضوی با موقوفات یزد و کرمان انتشار فراخوان جذب طلاب و دانشجویان برای همکاری در رویدادهای علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی آیین «همنشینی با کلام وحی» در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد بازدید قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی از مجتمع میان‌راهی امام رضا(ع) مزداوند آغاز مراسم عزاداری ایام فاطمیه در حرم مطهر امام رضا (ع) اجرای اقدامات پیشگیرانه و ایمن‌سازی در معدن آق‌دربند سرخس تجهیز ۲۰ روستای سرخس با اقلام ورزشی اهدایی آستان قدس رضوی معرفی محصولات رضوی ویژه بیماران خاص در همایش تغذیه بالینی تهران رشد ۵۱ درصدی درآمد کمباین‌سازی ایران تا پایان مهر ۱۴۰۴ رویداد تلفیقی پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی برگزار شد کلنگ‌زنی پروژه‌های آموزشی و درمانی در شهرستان سرخس ارتقای ایمنی و پایداری تولید، محور برنامه‌های پدافند غیرعامل توسعه خدمات امنیت سایبری در فاوا رضوی اصلاح ساختار مالی معادن خاور و تثبیت مسیر سودآوری پایدار دارالشفای عشق، جایی که شفا با مهربانی پیوند می‌خورد فرهنگ، هسته مرکزی همه فعالیت‌ها در نظام اسلامی است/ معماری ناسازگار با فرهنگ اسلامی، تهدیدی برای هویت دینی جامعه است
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها