کد خبر : ۷۰۱۰۰۱
۱۵:۳۵

۱۴۰۴/۰۸/۱۲
با هدف گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و هنری در چارچوب مکتب هنر رضوی

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علم و فرهنگ و مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علم و فرهنگ و مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی
مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علم و فرهنگ و مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، صبح دوشنبه (۵ آبان‌ماه) با حضور دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ، امیرمهدی حکیمی مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، و محمدجواد استادی مدیرکلان پروژه «مکتب هنر رضوی» در محل دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی در ابتدای مراسم، سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به پیشینه‌ هنری و آموزشی این دانشگاه، از شکل‌گیری همکاری میان دو نهاد ابراز خرسندی کرد و گفت: دانشگاه علم و فرهنگ از نخستین مراکز آموزش عالی کشور است که از ابتدای دهه هفتاد به آموزش رشته‌های هنری اهتمام ورزیده و امروز با بیش از دو هزار و هشتصد دانشجو در رشته‌هایی همچون نقاشی، طراحی پارچه و لباس، صنایع‌دستی، معماری اسلامی و ارتباط تصویری، یکی از مراکز پیشرو در آموزش هنر محسوب می‌شود. دکتر ایمانی ابراز امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده پژوهشی، آموزشی و تولیدی در حوزه هنرهای دینی و اسلامی باشد و دانشگاه علم و فرهنگ با مشارکت مؤسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی، گام‌های مؤثری در ترویج مکتب هنر رضوی برداریم.
در ادامه، مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی با بیان اهداف و مأموریت‌های این مؤسسه، «مکتب هنر رضوی» را ثمره سال‌ها پژوهش و گفت‌وگو با هنرمندان و اندیشمندان دانست و بر تبدیل گنجینه هنر حرم مطهر رضوی به جریانی پویا و الهام‌بخش در هنر معاصر تأکید کرد. او همچنین از تدوین «سند ملی مکتب هنر رضوی» و برگزاری دومین کنگره بین‌المللی این مکتب در سال جاری خبر داد و دانشگاه علم و فرهنگ را یکی از ارکان علمی این رویداد معرفی نمود.

در بخش دیگری از مراسم، محمدجواد استادی، مدیرکلان پروژه مکتب هنر رضوی، با اشاره به اهمیت پیوند میان مراکز علمی و هنری، بر نقش تفاهم‌نامه در نهادینه‌سازی مبانی مکتب هنر رضوی در فضای آموزش عالی کشور تأکید کرد. وی این همکاری را زمینه‌ساز شکل‌گیری پروژه‌های آموزشی و پژوهشی مشترک، تولید آثار هنری مبتنی بر فرهنگ زیارت، و تربیت هنرمندان آشنا با زیبایی‌شناسی رضوی دانست.

در پایان مراسم، تفاهم‌نامه همکاری میان دکتر ایمانی خوشخو و دکتر حکیمی به امضا رسید. بر اساس مفاد آن، دو مجموعه در محورهایی چون پژوهش‌های مشترک، حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های دانشگاهی، برگزاری همایش‌ها و کنگره‌ها، تولید آثار هنری الهام‌گرفته از گنجینه رضوی و تجاری‌سازی ایده‌های دانشجویی همکاری خواهند داشت.

این تفاهم‌نامه با هدف تبیین، ترویج و نهادینه‌سازی مکتب هنر رضوی به‌عنوان گفتمانی نوین در اعتلای هنر اسلامی و شیعی و با رویکرد تعمیق پیوند میان هنر و معارف دینی به امضا رسید.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
کلنگ‌زنی پروژه‌های آموزشی و درمانی در شهرستان سرخس تقدیر میراث فرهنگی از شرکت فرش آستان قدس رضوی در گسترش گردشگری استان پویش اهدای خون در شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی برگزار شد ارتقای ایمنی و پایداری تولید، محور برنامه‌های پدافند غیرعامل توسعه خدمات امنیت سایبری در فاوا رضوی اهدای بسته‌های جشن تکلیف به فرزندان خانواده‌های کارکنان بنیاد کرامت رضوی ارائه 3هزار نفر ساعت آموزش تخصصی مشاوره در۶ ماهه 1404 موکبداران ناشنوای اهل بصره در آغوش بارگاه رضوی انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان کتابخانه و موزه ملی ملک و کمیته ملی المپیک در دویست و شصت و چهارمین برنامه سه‌شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی انجام شد گستره خدمات آستان قدس رضوی در سطح کشور برگزاری نمایشگاه‌های کتاب ویژه هفته تربیت بدنی در کتابخانه‌های آستان قدس رضوی حرم مطهر رضوی، کانون پیوند ایمان، هویت و تمدن اسلامی است راهیابی تیم امدادی دانشگاه امام رضا (ع) به مرحله استانی مسابقات «رفاقت مهر» «سیره اجتماعی امام حسن (ع)»؛ نگاهی به جامعه آرمانی از منظر اهل‌بیت (ع) نخستین جلسه هماهنگی اجلاسیه رؤسای دانشگاه‌های اعتاب مقدسه برگزار شد آغاز به کار دوره‌های آموزشی «مدرسه پاییزه مهارت‌افزایی» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) عدالت، پیوند امامت و حکمرانی؛ درس‌هایی از سیره رضوی در «عیون اخبار الرضا (ع)» عیون اخبار الرضا(ع)؛ گنجینه‌ای مغفول برای نظام‌مندسازی اخلاق اسلامی پروژه انتقال گاز به مجتمع باغات پسته گناباد به بهره‌برداری رسید
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها