کد خبر : ۷۰۱۱۶۸
۱۳:۲۴

۱۴۰۴/۰۸/۲۰
مدیر مرکز خادم‌یاری و کانون‌های خدمت رضوی خبر داد

تشکیل ۷ هزار کانون خادم‌یاری رضوی در سراسر کشور

تشکیل ۷ هزار کانون خادم‌یاری رضوی در سراسر کشور
مدیر مرکز خادم‌یاری و کانون‌های خدمت رضوی، از شکل‌گیری حدود هفت هزار کانون موضوعی، تخصصی و محله‌ای با هسته‌های مردمی، در اقصی‌نقاط کشور خبر داد.

احمد میرزاده، مدیر مرکز خادم‌یاری و کانون‌های خدمت رضوی در گفت‌وگو  با آستان نیوز، الگوی سازماندهی خادم‌یاران رضوی را مبتنی بر ۲۰ رسته کانونی برشمرد و اظهار داشت: کانون‌های موضوعی و تخصصی در کنار کانون‌های محله‌ای، ستون‌های اصلی این ساختار مردمی‌اند؛ هسته‌هایی که از جمع‌های مؤمنانه حداقل پنج‌نفره آغاز می‌شود و تا سطوح بالاتر، امتداد می‌یابد.
وی، افزود:  ثمره این سازماندهی پویا، تشکیل حدود هفت هزار کانون در سراسر کشور است که منطبق بر مأموریت‌های بنیاد کرامت رضوی با جدیت و اخلاص به ایفای نقش می‌پردازند.

گردهمایی خادم‌یاران مواکب اربعین حسینی برگزار می‌شود

میرزاده در ادامه به تشریح گردهمایی پیش‌رو برای خادم‌یاران مواکب اربعین حسینی اشاره کرد و افزود: در این همایش، افزون بر قدردانی از خدمات بی‌منت مواکب رضوی در ایام اربعین، فرصتی برای ارزیابی دقیق عملکرد، ایجاد تقویت و انسجام، همدلی عمیق و تدوین رویه‌های متمرکزتر در ارائه خدمات حسینی، خواهد بود.
 مدیر مرکز خادم‌یاری و کانون‌های خدمت رضوی، گفت: فعالان برجسته از حدود 15 استان دعوت می‌شوند تا در جلسات هم اندیشی، از ظرفیت‌های استانی، تجارب ارزشمند و الگوهای خدمتی سایر مناطق بهره‌مند شویم و به حول و قوه الهی، خدمت‌رسانی در اربعین‌های آتی را با قوت، قدرت و گستره بیشتری، استمرار بخشیم.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها