کد خبر : ۷۰۱۲۴۱
۱۱:۳۹

۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نمایندۀ پیر غلامان خراسان رضوی:

پیوند مداحان جوان با سنت‌های اصیل روضه‌خوانی است

پیوند مداحان جوان با سنت‌های اصیل روضه‌خوانی است
نمایندۀ پیر غلامان خراسان رضوی، با تأکید بر اهمیت تداوم سنت‌های قدیمی در مداحی، گفت: یکی از برکات اجلاس پیر غلامان حضرت سیدالشهدا (ع)، پیوند مداحان جوان با آیین‌های اصیل و سنتی روضه‌خوانی است.

به گزارش آستان نیوز، محمد گلاب‌گیر، نمایندۀ پیر غلامان خراسان رضوی، در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: خدا را شاکریم که قطار اجلاس پیر غلامان حضرت سیدالشهدا (ع) پس از سال‌ها چشم‌انتظاری، به مشهد امام رضا (ع) رسید. 
این توفیق را به فال نیک می‌گیریم که این برنامه در ایام فاطمیه و در جوار مضجع نورانی حضرت رضا (ع)، برگزار می‌شود.
وی با اشاره به‌ضرورت احیای سنت‌های قدیمی مداحی، تصریح کرد: یکی از ثمرات ارزشمند این گردهمایی، ایجاد پیوند میان مداحان جوان و سبک‌های اصیل روضه‌خوانی است. 
 در تلاشیم تا ضمن حفظ اصالت آیینی، مسیر مداحی را به‌سوی سبک‌های سنتی و درعین‌حال متناسب با نیازهای روز جامعه، هدایت کنیم.
وی، افزود: در این اجلاس، بیش از ۶۰۰ نفر از پیر غلامان و مداحان اهل‌بیت (ع) از سراسر کشور و چند کشور جهان حضور دارند و از روز سه‌شنبه 20 آبان تا شب جمعه، مهمان شهر مشهد خواهند بود.
نمایندۀ پیر غلامان خراسان رضوی درباره برنامه‌های پیش‌بینی‌شده این رویداد، گفت: مراسم افتتاحیه در تالار قدس آستان قدس رضوی برگزار و برنامه‌ای با عنوان «گذر پیر غلامان حضرت سیدالشهدا (ع)» در مسیر رهروان حضرت زهرا (س) نیز، افتتاح شد.
گلاب‌گیر، اضافه کرد: همچنین بیشتر مدعوین در قالب گروه‌هایی به منازل علما و خانواده‌های شهدا خواهند رفت و در جلسات روضه‌خوانی خانگی، حضور می‌یابند. 
بسیاری از این دیدارها در خانه علمای برجسته‌ای همچون آیت‌الله مرتضوی، آیت‌الله نظری و آیت‌الله سیدان برگزار می‌شود و مداحان از استان‌های مختلف در این محافل به یاد اهل‌بیت (ع) نوحه‌خوانی خواهند داشت.
او، افزود: به‌عنوان نمونه، در مشهد هنوز نوای مرحوم آذر در بسیاری از هیئت‌ها طنین‌انداز است و از میان هزاران هیئت، هر شب حدود 200 مجلس با همان سبک سنتی برپا می‌شود. 
این ترکیب زیبا از سنت و نوآوری، همچون معجونی دل‌انگیز، شور و معنای واقعی عاشورا را، زنده نگه می‌دارد.
گلاب‌گیر، اظهار داشت: از خداوند متعال مسئلت داریم به برکت این اجلاس، دل‌های ما را خانه عشق حسین (ع) قرار دهد و ما را در خدمت به اهل‌بیت (ع)، ثابت‌قدم بدارد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها