آخرین اخبار
کد خبر : ۷۰۱۲۹۵
۱۷:۴۸

۱۴۰۴/۰۸/۲۲
به میزبانی مركز آموزش استثنايي دخترانه «ام الائمه (ع)» مشهد انجام شد

اجرای سومین رویداد فرهنگی کتاب‌محور طرح «آفتاب مهرباني» توسط کتابخانه رضوی

اجرای سومین رویداد فرهنگی کتاب‌محور طرح «آفتاب مهرباني» توسط کتابخانه رضوی
سومین رویداد فرهنگی کتاب‌محور سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در راستای اجرای طرح «آفتاب مهرباني»، در مركز آموزش استثنايي دخترانه «ام الائمه (ع)» مشهد، انجام شد.

به گزارش آستان نیوز، سومین رویداد فرهنگی «بزن بریم کتابخانه»، چهارشنبه، 14 آبان‌ماه 1404، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی و معلمان، مربیان و کودکان مركز آموزش استثنايي دخترانه ام الائمه(ع) در این مرکز در منطقه بلوار توس مشهد، برگزار شد. 
این سازمان در این رویداد فرهنگی، ضمن اهدای بیش از 260 نسخه کتاب چاپی، در سه سطح کودک، نوجوان و بزرگسال، به کتابخانه مركز آموزش استثنايي دخترانه ام الائمه(ع)، برنامه‌های متنوعی را نیز، به همت بخش ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی خود برای کودکان حاضر، اجرا کرد که مورد استقبال آنها، قرار گرفت. 

رونمایی از کتاب نمدی ویژه کودکان استثنایی
در این رویداد فرهنگی، از کتاب نمدی با عنوان «قیچی که دنبال کار می‌گشت»، تأليف منيره هاشمي که برای اجرای برنامه کتاب‌بازی ویژه آموزش به کودکان استثنایی، توان‌یاب و كم‌بینا، مناسب‌سازی و تولید شده بود، رونمایی شد. 
در ادامه، برنامه قصه‌گویی مرتبط با این کتاب از جنس نمد نیز توسط کارشناسان بخش ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی کتابخانه رضوی، برگزار شد. 
از دیگر برنامه‌های این رویداد می‌توان به برگزاری زنگ کتابی با عنوان «آشتی با کتاب» با محوریت آشنایی کودکان با کتاب‌های شگفت‌انگیز، حجمی و سه‌بعدی، اشاره کرد. 
همچنین این کارشناسان، برنامه قصه‌گویی خلاق و قصه بازی با محوریت ارائه داستان «هزارپاي مهربان» و قصه «شير نادان و خرگوش دانا» با اقتباس از کتاب کلیله‌ودمنه را، برای کودکان توان‌یاب مرکز، اجرا کردند. 
گفتنی است، دومین مرحله از طرح آفتاب مهربانی، باهدف همکاری و مساعدت مجموعه آستان قدس رضوی، در راستای غنی‌سازی و تجهیز کتابخانه‌های کوچک آموزشی مراکز متقاضی، با اهدای منابع مطالعاتی مرحمتی تولیت آستان قدس رضوی، در حال اجراست.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
تمرکز منطقه آزاد سرخس بر توسعه لجستیک انتشار کتاب «دلبافته‌ها»؛ روایت هنر فرش ایرانی کتاب «خانوم ماه» به چاپ نوزدهم رسید دانشگاه امام رضا (ع) پیشرو در اجرای طرح «جهاد علمی» برای پیوند صنعت و دانشگاه/ تأکید بر فرصت‌های مطالعاتی دکترا و آغاز همکاری ساختاری با طرح جهاد علمی بازدید اساتید دانشگاه فردوسی از موزه و مرکز نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی طرح تعالی خانواده رضوی آغاز شد جمعی از بانوان فرهیخته روسی با فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی باغ خاتون آشنا شدند مداح واقعی کسی است که حقیقت تاریخ را منعکس کند زنان در طول تاریخ پرچم‌داران ولایت‌مداری و یاور دین بوده‌اند زن، بنیان‌گذار اندیشه و راوی حقیقت در مسیر جهاد تبیین است برپایی کارگاه آموزشی «اعتبارسنجی مجلات علمی داخلی و خارجی» در کتابخانه رضوی حضور وحدت ساز علمای اهل‌سنت در اجلاس پیر غلامان حسینی در مشهد هرجا گرفتاری باشد، نام اهل‌بیت (ع) گشایش است عشق به اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است راه اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است پیر غلامی اهل‌بیت (ع) یادگار یک‌عمر دلدادگی است نوکری اهل‌بیت (ع) از کودکی در وجودمان ریشه دارد ثبت ۲۰۰ قطعه مداحی محلی؛ پیر غلام گچسارانی نغمه‌های کهگیلویه و بویراحمد را به حرم رضوی آورد خدمت به امام حسین (ع) بزرگ‌ترین موهبت الهی است پیوند مداحان جوان با سنت‌های اصیل روضه‌خوانی است چهارمین اجلاسیه تجلیل از بانوان پیر غلام حسینی در حرم رضوی برگزار شد
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها