کد خبر : ۷۰۱۴۱۴
۱۳:۴۷

۱۴۰۴/۰۸/۲۶

اولین مدال ناشنوایان المپیک به موزه آستان قدس رضوی اهدا شد

اولین مدال ناشنوایان المپیک به موزه آستان قدس رضوی اهدا شد
در مراسمی معنوی، قهرمان ورزشی کشور در والیبال نشسته ناشنوایان، مدال‌های ارزشمند خود را، به موزه آستان قدس رضوی، اهدا کرد.

به گزارش آستان نیوز، در مراسمی معنوی که صبح امروز ۲۶ آبان ماه با حضور مسئولان آستان قدس رضوی در مرکز همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، محمود قانبیلی، قهرمان ورزشی کشور، مدال‌های ارزشمند خود در مسابقات والیبال نشسته ناشنوایان المپیک زمستانی ملبورن را پس از دو دهه به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.

ارادت قلبی به امام رضا (ع)

محمود قانبیلی در این مراسم، انگیزه خود از اهدای مدال به موزه آستان قدس رضوی را تشریح کرد و گفت: از دوران کودکی به امام رضا (ع) ارادت ویژه‌ای داشتم و با توکل به این امام همام، در تمام مسابقات شرکت می‌کردم و توانستم با تمرین و سختی‌های زیاد، به این مدال‌ها دست یابم، اکنون، آنها را بازمی‌گردانم؛ چون صاحب اصلی‌شان، امام غریب‌اند.

وی، بیان کرد: تمام این موفقیت‌ها، فقط نتیجه تلاش مداوم است، ناامید نشدن از شرایط سخت زندگی، باعث می‌شود به موفقیت نائل شوید.

وی در خصوص خواسته خود از امام رضا (ع)، گفت: تنها می‌خواهم این نشان افتخار را از ما قبول کنند و امیدوارم، افتخار خادمی حضرت را پیدا کنم.

در این مراسم، امیر خالقی، مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، نیز اظهار کرد: در حال حاضر به طور میانگین، ماهی یک الی دو اهدای مدال را شاهدیم که نشان از روحیه معنوی و اخلاق حسنه قهرمانان ورزشی عزیزمان دارد و رشد این اهدای مدال‌ها در حوزه‌های ورزشی، علمی، فرهنگی و هنری، نشان می‌دهد که فضای معنوی مردم کم نشده، بلکه بسیار پررونق‌تر نیز شده است.

وی در پایان، ضمن قدردانی از تمام اهداکنندگان مدال، گفت: شما با این کار، یاد و نام خود را تا ابد در حرم ماندگار خواهید کرد و تا ابد به‌عنوان یک واقف و ناظر بزرگ در حرم مطهر، شناخته خواهید شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نقشه راه ارتباطی آستان قدس رضوی برای زائران بین‌المللی تقدیر از نوآموز افتخارآفرین مهدالرضا (ع) در مسابقات اسکیت آلپاین برپایی کارگاه «ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» در کتابخانه امام رضا (ع) بیرجند برگزاری نشست پژوهشی «مائده اَردهال» در کتابخانه و موزه ملی ملک هفدهمین دوره نشریه الکترونیکی «شمسه» منتشر شد برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیش همایش «گوهر فضیلت»؛ گرامیداشت بیستمین سالگرد رحلت آیت الله مروارید «فراز‌هایی از سخنان حضرت فاطمه (س)» به چاپ هفتم رسید/ گنجینه‌ای دو جلدی از آموزه‌های فاطمی آغاز ثبت‌نام دوره «سبک زندگی تحصیلی» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی تغییر انگاره‌ها، مقدمه اصلاح رفتار‌های اخلاقی و دینی در سازمان است انتشار چهارمین جلد از کتاب «مدینه‌البلاغه»؛ بازتاب حکمت‌های جاودان پیامبر(ص) آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس به عنوان قطب گردشگری مذهبی خراسان جنوبی معرفی شد دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی با رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) ترکیب علم و عمل در رشته علوم ورزشی موفقیت دانشجویان را رقم می‌زند تربیت‌بدنی؛ پلی میان قدرت جسم و آرامش ذهن کتاب «پدیدارشناسی وجودی دل در سنت عرفان اسلامی» نگاه تازه‌ای به رابطه عقل و دل تشرف جمعی از بانوان فعال دینی و فرهنگی کشور روسیه به حرم رضوی آئین گرامیداشت علامه طباطبایی در حرم مطهر رضوی برگزار شد بازدید علمی دانشجویان دانشگاه امام رضا (ع) از پروژه اجرایی شبکه فیبر نوری نمایشگاه «نقش نور»؛ آینه‌ای از تداوم هنر اصیل ایرانی-اسلامی پیام تسلیت مسئولان ارشد کشور در پی درگذشت خواهر مکرمه تولیت آستان قدس رضوی ۴۰ سال نوکری و خدمت به اهل بیت (ع)؛ روایت پیرغلام مشهد
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها