کد خبر : ۷۰۱۵۷۰
۲۰:۰۱

۱۴۰۴/۰۸/۲۹
نقش‌آفرینی بنیاد پژوهش‌های اسلامی در کنگره ملی بزرگداشت امامزادگان محمد محروق و ابراهیم (ع)

رونمایی یک اثر پژوهشی جدید

رونمایی یک اثر پژوهشی جدید
در آیین پایانی کنگره ملی بزرگداشت امامزادگان محمد محروق و ابراهیم (ع)، مجموعه‌مقالات و اشعار پژوهشی منتشرشده در قالب کتاب «ستارگانی بر مدار خورشید»، برای نخستین‌بار، در معرض دید پژوهشگران و علاقه‌مندان، قرار گرفت.

به گزارش آستان نیوز، مراسم اختتامیه کنگره ملی «ستارگانی بر مدار خورشید» ویژه بزرگداشت امامزادگان محمد محروق و ابراهیم (ع)، در جوار مزار مطهر این امامزادگان در شهرستان نیشابور با حضور جمعی از شخصیت‌های ملی و استانی، نخبگان حوزوی و دانشگاهی و گروهی از پژوهشگران بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.

نام‌گذاری روزی به نام «فضل بن شاذان»

آیت‌الله حاج شیخ جواد مروی، عضو شورای‌عالی حوزه علمیه قم و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در این مراسم با اشاره به سابقه درخشان نیشابور در تمدن اسلامی گفت: نیشابور طی قرن‌ها از مهم‌ترین قطب‌های فرهنگی جهان اسلام است و نحله‌ها و جناح‌های فکری گوناگون در آن فعالیت داشته‌اند؛ اما وجه مشترک همه آنان، تکریم و تعظیم اولاد ائمه و اهل‌بیت (ع) بوده است.

وی همچنین پیشنهاد نام‌گذاری روزی به نام «فضل بن شاذان» را مطرح کرد.

در آغاز این آیین، همچنین امام‌جمعه نیشابور، فرماندار، مدیرکل و معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه و دبیر علمی کنگره، هر کدام به بیان ابعاد علمی، فرهنگی و اجتماعی این رویداد پرداختند و نقش این کنگره را در معرفی جایگاه تاریخی و معنوی امامزادگان منطقه تبیین کردند.

در بخش رونمایی این مراسم، کتاب «ستارگانی بر مدار خورشید» شامل مجموعه‌مقالات و اشعار مرتبط با امامزادگان محمد محروق و ابراهیم (ع) که به همت و با همکاری بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی تدوین و منتشر شده است، معرفی شد. همچنین پوستر «همایش غدیر و مقاومت» نیز رونمایی شد.

در ادامه، از نویسندگان برتر این کنگره، دکتر رضا نقدی و دکتر اسماعیل رضایی برجکی، از پژوهشگران و مدیران گروه‌های فرهنگ و هنر و اسناد و تاریخ و سیره بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است، مجموعه‌مقالات کنگره امامزادگان محمد محروق و ابراهیم (ع) در قالب کتاب «ستارگانی بر مدار خورشید» باهدف ترویج معارف اهل‌بیت (ع) و تقویت پژوهش‌های بنیادین در حوزه سیره و فرهنگ اسلامی، توسط بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی تهیه، تدوین و چاپ شده است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی برگزاری آیین سیاه‌پوشی حرم رضوی با حضور مادران و همسران شهدا امضای تفاهم‌نامه همکاری پنج‌ساله بنیاد پژوهش‌های اسلامی و دانشگاه مطالعات خارجی توکیو برگزاری آیین افتتاحیه همایش آموزشی - تربیتی «معراج» با محوریت نماز و مهدویت رونمایی از کتاب «فرزند بی‌نهایت» با موضوع شهید بهشتی در کتابخانه رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها